Siirry sisältöön

Ajankohtaista

 • Uutinen

  ”Aivan valloittava ekaluokkalainen!” – Hyvää Downin syndrooma päivää!

  Kansainvälistä Downin syndrooma päivää vietetään vuosittain 21. maaliskuuta. Päivä on YK:n vahvistama juhlapäivä, jonka tarkoituksena on edistää tietoisuutta Downin syndroomasta. Anni Harada kertoo tänään Micahista, odotuksesta, ensitiedosta sekä äitiyden haasteista, iloista ja onnen hetkistä.


 • Meidän blogi

  Kouluvierailuista vetovoimaa vammaisalalle

  Miten lisätä vammaisalan vetovoimaa nuorten parissa? Syntyi ajatus kouluvierailuista, jotka mahdollistavat eri-ikäisten lasten ja nuorten kohtaamiset peruskoulussa. Riikka Matinaho ja Essi Vertanen toteuttivat pilottikokeilun, joka osoitti, miten tärkeää kehitysvamma-alan näkyväksi tekeminen on.


 • Meidän blogi

  Usko unelmaasi! Jari Nurmi toteutti suuren unelmansa ja matkasi New Yorkiin

  Minulla oli suuri unelma – matka New Yorkiin. New York on aina ollut minun unelmakohde. Olen halunnut kokea sen kerran elämässä. Tein monen vuoden haaveesta totta ja matkustin viikoksi unelmakaupunkiini. Elin niin täysillä ja olin onnellinen joka hetkessä!


 • tyttö ja voikukkaseppele
  Uutinen

  Avoimia kesätyöpaikkoja perhelomittajille ympäri Suomea

  Kesätyö perhelomittajana Kehitysvammaisten Palvelusäätiöllä on mahdollisuus erilaiseen työhön. Perhelomittaja huolehtii lapsista perheen omassa kodissa.


 • Kolme ihmistä laiturilla onkimassa
  Uutinen

  Kesäharjoittelupaikkoja 14-17 -vuotiaille teemaleireillämme

  Palkkaamme nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelman kautta kesän teemaleireillemme ympäri Suomea. Hae harjoittelupaikkaa 16.4. mennessä!


 • Uutinen

  Meille on tärkeää -podcastsarja ihmissuhteista, ihmisoikeuksista, kodista ja työstä

  Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kokemusasiantuntijoiden juuri julkaistussa Meille on tärkeää! -podcastsarjassa keskustellaan elämän tärkeistä teemoista.


 • Uutinen

  Häpeäpakka – häpeän puheeksi ottamisen kortit

  Häpeäpakka on suunnattu kohtaamistyön ammattilaisille asiakastyön tueksi häpeän tunnistamiseen, siitä puhumiseen ja sen turvalliseen kohtaamiseen. Pakka auttaa rakentamaan yhteistä kieltä häpeästä puhumiseen.


 • Meidän blogi

  Mie tahon täyttä elämää Pohjois-Karjalassa

  Haluamme lisätä kehitysvammaisten ihmisten ymmärrystä omasta ikääntymisestään. Vastaava asiantuntija Tomi Sillanpää kertoo uudesta Mie tahon täyttä elämää -hankkeestamme, joka tukee ikääntyvien kehitysvammaisten ihmisten työ- ja toimintakykyä Pohjois-Karjalassa.


 • Meidän blogi

  Seniorit tapaavat verkossa

  Miten tavoittaa työtoiminnoista jo pois jääneet tai koronan kotiinsa sulkeneet tukea tarvitsevat ikäihmiset? Voisivatko seniorit tavata toisiaan verkossa? Siitä se ajatus lähti. Nyt seniorit ovat tavanneet jo pari vuotta kerran kuussa verkon välityksellä. Marjo Rikkinen kertoo onnistuneista kokemuksista.


 • Meidän blogi

  Vastuullista ja luotettavaa lyhytaikaista huolenpitoa

  Kehitysvammaisten Palvelusäätiön lyhytaikaista huolenpitoa toteutetaan eri puolilla Suomea perhelomituksena, ryhmälomituksena, perhehoitona ja leireinä. Viimeisimmän asiakaskyselyn mukaan asiakkaamme ja heidän läheisensä ovat hyvin tyytyväisiä palveluihimme. Palautteet antavat meille tärkeää ja arvokasta tietoa palveluidemme kehittämiseen.