Siirry sisältöön

Ajankohtaista

 • Ikääntymisen oppaat
  Uutinen

  Mie tahon täyttä elämää! -hankkeen oppaat on nyt julkaistu

  Ikäännynkö minäkin? -työkirja tukea tarvitseville henkilöille ja Ikääntyvä läheiseni – opas läheiselle kirjat on nyt julkaistu.


 • Uutinen

  Olemme nyt Tukena-säätiö – myös viestintäämme on tulossa uudistuksia

  Kehitysvammaisten Palvelusäätiön nimi muuttui loppuvuodesta Tukena-säätiöksi. Samalla KVPS Tukena Oy:n nimi vaihtui Tukena Oy:ksi. Nimimuutoksemme mahdollistavat sen, että voimme jatkossa toimia yhteisen Tukena-nimen alla. Yhdistämme myös viestintäkanavamme kevään aikana.


 • valokuva pöydällä
  Uutinen

  Rakkaalle työkaverille ja ystävälle

  Muistokirjoitus työyhteisömme jäsenelle Mika Kankaiselle.


 • Kesäleiriläisiä
  Uutinen

  Kesäksi töihin Tukenaan!

  Alan ammattilainen tai opiskelija, oletko kiinnostunut työskentelemään kehitysvammaisten ja tukea tarvitsevien ihmisten kanssa? Hae kesätyöntekijäksi johonkin yli 40:stä asumisyksiköstämme, teemaleireillemme, ryhmälomitukseen tai perhelomitukseen.


 • Uutinen

  Muistorahasto jakaa avustuksia perheiden yhteiseen lomaan

  Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto jakaa jälleen keväällä avustuksia perheiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen. Hakuaika alkaa 1.2.2024.


 • Uutinen

  Lauantaina 27.1. vietetään Kansallista lähihoitajapäivää

  Tukena-konsernissa työskentelee satoja lähihoitajia. Haluamme muistaa heidän työtään Hyvän elämän mahdollistajina Kansallisena lähihoitajapäivänä.


 • Petri Virolainen
  Meidän blogi

  Työ yksinäisyyden vähentämiseksi on tärkeää

  Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen pohtii blogissaan ystävyyttä ja yksinäisyyttä: Kuinka kuka tahansa meistä voi lisätä ystävyyttä? Mitä yritykset ja yhteisöt voivat tehdä? Tarvittaisiinko Suomeen yksinäisyysministeri? – Omien rankkojen kiusaamis- ja yksinäisyyskokemusten jälkeen työ yksinäisyyden vähentämiseksi on noussut Petrin elämäntehtäväksi.


 • Jari Nurmi
  Meidän blogi

  ”Koskaan ei kysytty, kuinka voin tai haluaisinko jutella”

  "Miksi kehitysvammaisten ja tukea tarvitsevien mielenterveyden haasteita ei nähdä? Myös lievästi kehitysvammaiset tarvitsevat tukea ja heidän kuuluisi sitä saada", kokemusasiantuntijamme Jari Nurmi pohtii blogissaan.


 • Lari Fills
  Meidän blogi

  Kokemusasiantuntijuutta tarvitaan!

  Miksi kokemusasiantuntijuus on tärkeää? ”Kokemusasiantuntijana toimiminen on antanut minulle mahdollisuuden vaikuttaa ihmisten tietoisuuteen kehitysvammaisista ihmisistä ja itsemääräämisoikeudesta”, Lari Fills toteaa. Hän kertoo blogissaan kokemusasiantuntijuudesta, itsemääräämisoikeudesta ja hyvästä elämästä.


 • Uutinen

  Tukena ryhmälomitusta vuonna 2024 yhdeksällä paikkakunnalla

  Tukena Oy:lle vuoden alusta siirtynyt ryhmälomitus jatkuu vuonna 2024 yhteistyössä hyvinvointialueiden kanssa yhdeksällä paikkakunnalla. Ryhmälomitus tarjoaa tekemistä ja yhdessäoloa lapsille sekä säännöllisen lepohetken vanhemmille.