Siirry sisältöön

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto tukee perheiden jaksamista sekä kodeissa annettavaa hoivaa ja huolenpitoa. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia ja testamenttivaroja. Lahjoituksen voi tehdä suoraan muistorahastolle.

Tapio ja Kaija Suni tekivät vuosia vapaaehtoistyötä kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä hyväksi. Muistorahasto jatkaa heidän arvokasta elämäntyötään.

Sosiaalineuvos Tapio Suni

  • Kehitysvammaisten Tukiliiton puheenjohtaja
  • Kehitysvammaisten Palvelusäätiön puheenjohtaja ja kunniapuheenjohtaja
  • Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuen perustaja ja puheenjohtaja

Muistorahaston perustajat ja alkupääoman lahjoittajat

Tapio ja Kaija Suni pitivät tärkeinä perhearvoja ja toisista välittämistä. Perheiden jaksamisen tukeminen on edelleen ajankohtaista ja tärkeää.

Hae avustusta perheen yhteiseen lomaan!

Muistorahasto myöntää avustuksia perheiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen kotimaassa. Muistorahastotoimikunnan mukaan monen perheen arki on hyvin haavoittuvaa ja haastavaa.

Avustuksia on myönnetty viimeksi keväällä 2022.

Muistorahasto ottaa vastaan lahjoituksia

Muistorahasto ottaa kiitollisena vastaan lahjoituksia ja testamenttivaroja. Vakuutamme, että lahjoitusvarat käytetään kokonaan perheiden tukemiseen.

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus on arvokas vaihtoehto perinteiselle syntymäpäivä- tai häälahjalle. Sukulaisia ja tuttavia voi kehottaa tekemään lahjoituksen muistorahastolle.

Testamenttilahjoitus

Muistorahastolle osoitettu testamenttilahja on hieno ja arvokas tapa kantaa yhteiskuntavastuuta. Testamentin teossa on hyvä käyttää asiantuntijana asianajotoimistoa tai pankin lakimiestä. Kunnioitamme suuresti saamiamme testamenttilahjoituksia ja noudatamme tarkoin niiden tekijöiden tahtoa ja toiveita.

Sydämelliset kiitokset tuestanne!

Lahjoituksen voi tehdä muistorahaston tilille:
Tilinumero FI 27 1146 3000 8713 65
Maksuviite 10647

Kuva: Powerpark

Lisätietoja antavat

Markku Vellas

muistorahaston asiamies
puh. 050 5613 228
Tampere

Matti Riekki

talouspäällikkö
puh. 040 3552 423
Tampere