Siirry sisältöön

Tulevat KVPS-kodit

Rakennutamme ryhmämuotoisia KVPS-koteja eri puolille Suomea. Suunnittelemme uudet kotimme aina alueellisiin ja paikallisiin tarpeisiin.
KVPS-kotimme ovat nykyaikaisia, turvallisia ja esteettömiä.

Uusia KVPS-koteja

KVPS-koti – hyvän elämän tukikohta

  • Kotimme sijaitsevat tavallisilla, viihtyisillä asuinalueilla kaupunkien tai kuntakeskusten tuntumassa. Asukkaat voivat osallistua lähiyhteisönsä toimintaan ja käyttää lähipalveluita.
  • Oma asunto turvaa yksityisyyden ja oman rauhan. Yhteiset tilat mahdollistavat yhteisöllisyyden ja seurustelun muiden asukkaiden kanssa. Asunnot sijaitsevat pienissä kotiryhmissä.

Luotettavaa kumppanuutta

Luomme yksilöllisiä ja laadukkaita asumismahdollisuuksia kehitysvammaisille ja tukea tarvitseville ihmisille yhteistyössä kuntien, rakentajien ja läheisten kanssa.

  • Toteutamme rakentamishankkeemme tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Kuntakumppanina olemme yhteistyökykyinen ja luotettava.
  • Rakennuttamishankkeissamme teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelu-, rakentaja- ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Yhteistyömme läheisten kanssa alkaa jo uusia koteja suunniteltaessa ja perustettaessa. Uskomme, että läheisten kanssa tehtävä yhteistyö on avain hyvään arkeen ja asumiseen.

Meillä on vankka kokemus erityisryhmien asumisratkaisuista. Olemme rakennuttaneet KVPS-koteja vuodesta 1992 lähtien. Yhteiskunnallisena yrityksenä tavoitteenamme ovat yhteiskunnallisen hyvän ja asumisen yhdenvertaisuuden edistäminen. Olemme voittoa tavoittelematon ISO9001-laatusertifioitu säätiö.

On tärkeää, että meillä on yhteiset tavoitteet. Rakennettaessa KVPS oli kiinnostunut kaupungin toiveista ja näkemyksistä.

Anu Autio, vammaispalvelupäällikkö, Espoo

Palvelusäätiö on ollut paras yhteistyökumppanini.
Yhteistyöllä rakennamme menestystä.

Teemu Kovanen, A-Insinöörit

Kaikki yhteistyötä ja rakentamista koskevat aloitteet ovat tervetulleita.
Jos kotimme kiinnostavat, ota yhteyttä!

Lue lisää

Lisätietoja antavat

Aarne Rajalahti

varatoimitusjohtaja
kiinteistötoimen johtaja
puh. 040 5174 447
Tampere

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi