Siirry sisältöön

Ryhmälomitus

Ryhmälomitus tarjoaa tekemistä ja yhdessäoloa lapsille
sekä säännöllisen lepohetken vanhemmille.

Ryhmälomitus on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille leiritoimintana toteutettavaa lyhytaikaista huolenpitoa. Ryhmälomitusjaksot on tarkoitettu ensisijaisesti alle 16-vuotiaille lapsille, ja 4–8 lapsen ryhmille. Järjestämme ryhmälomitusta viikonloppuisin ja loma-aikoina.

  • Lapsille ryhmälomitus tarjoaa mielekästä tekemistä, osallisuutta, itsenäistymiskokemuksia ja mukavaa yhdessäoloa tutussa ryhmässä.
  • Vanhemmille ryhmälomitus antaa säännöllisen lepotauon sekä aikaa parisuhteelle ja erityislapsen sisaruksille.
  • Omaishoitajille palvelu mahdollistaa lakisääteisen vapaan.

Ryhmälomitustemme ohjaajilla on vankka osaaminen erityislasten kanssa työskentelystä. He tekevät työtä sydämellään ja arvoihimme sitoutuen. Toimimme perheiden hyvinvointia vahvistaen ja perheitä kuunnellen.

Ryhmälomitukset paikkakunnittain

Toimi näin saadaksesi ryhmälomitusta

  1. Ole yhteydessä alueesi palveluohjaajaan ja selvitä oikeutesi palveluun (maksusitoumus)
  2. Maksupäätöksen varmistuttua ole yhteydessä ryhmäpalveluiden johtajaan,
    jolta saat toimintaohjeet ja asiakastietolomakkeen.
  3. Varaa ryhmälomitusjaksot hyvissä ajoin puhelimitse tai sähköpostitse ryhmälomituksen vastaavalta ohjaajalta. Ilmoittautumiset tulee tehdä kuukautta ja peruutukset kahta viikkoa ennen ryhmälomitusjakson alkua.

Onko kuntanne kiinnostunut ryhmälomituksesta?

Olemme kiinnostuneet käynnistämään ryhmälomituksia uusilla paikkakunnilla. Suunnittelemme ryhmälomituksen aina yhteistyössä kunnan tai seutukunnan kanssa tavoitteenamme tuottaa paikalliseen tarpeeseen vastaavaa, asiakaslähtöistä palvelua:

  • Kehitysvammaisten Palvelusäätiö vastaa toiminnasta ja ympärivuorokautisesta huolenpidosta perheiden ja lasten tarpeita ja toiveita kuunnellen.
  • Kunta tai seutukunta järjestää ryhmälomitukselle tilat hyödyntäen viikonloppuisin vapaina olevia päiväkotejaan tai päivätoimintatilojaan.

Ota yhteyttä! Tulemme mielellämme esittelemään ryhmälomituksemme toimintamallia.

Lue lisää

Lisätietoja antaa

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere