Siirry sisältöön

Mekin olemme mukana Osaaminen näkyviin -teemaviikolla

Valtakunnallista Osaaminen näkyviin -viikkoa vietetään 2.-8.10.2023. Meillä henkilöstöä kannustetaan tunnistamaan omaa osaamistaan ja jakamaan sitä muille. Siksi mekin olemme mukana.

Osaaminen näkyviin -viikon tavoitteena on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun. Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukenan työntekijät kertovat oman osaamisen kehittämisestä ja jakamisesta blogisarjassa.

Osaaminen näkyviin -blogisarja

Teemaviikon koollekutsujana toimii Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa. Osaaminen näkyviin -viikkoja vietettiin ensi kertaa vuonna 2021. Viikkojen koollekutsujana toimi silloin Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitra).

Mukana on tänäkin vuonna lähes 300 toimijaa eri sektoreilta, yrityksiä, yhteisöjä, järjestöjä ja oppilaitoksia.

Jokaisella on monenlaista ja moninaista osaamista, ja kun sen huomaa, löytää osaamiselleen myös käyttöä. Osaaminen on itsessään arvokasta, ja sen huomaaminen ja näkyväksi tekeminen on merkityksellistä osallisuuden, toimijuuden, sivistyksen, hyvinvoinnin ja työllisyyden näkökulmista.

Osaamista kertyy kaikilla elämän osa-alueilla. Työelämässä osaamisen kerryttämiseen auttaa kehittämis- ja oppimismyönteinen toimintakulttuuri, johon meillä Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä ja tytäryhtiössämme KVPS Tukena Oy:ssä on panostettu jo yli 30 vuoden ajan.

Tällä viikolla työntekijämme kertovat verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa omia tarinoitaan osaamisen kehittämisestä ja sen jakamisesta muille.

Kannattaakin seurailla Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Facebookia sekä Instagramia!

Seuraamalla somessa aihetunnistetta #OsaaminenNäkyviin, voit löytää myös muiden toimijoiden mielenkiintoisia tapoja nostaa osaamista näkyviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.