Siirry sisältöön

Vahvuutena kekseliäisyys ja ongelmanratkaisutaidot

Roosa Nieminen on työskennellyt ohjaajana seitsemän vuoden ajan asumispalveluissa ja päiväaikaisessa toiminnassa. Nykyisessä työyhteisössä kannustetaan oman osaamisen kehittämiseen ja jakamiseen.

Minulla on kehitysvammainen veli ja unelmani on jo todella nuoresta saakka ollut se, että saisin tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten ihmisten parissa. 

Olenkin toiminut jo seitsemän vuoden ajan ohjaajana asumispalveluiden puolella sekä päiväaikaisessa toiminnassa eri toimijoilla. Päivätoimintayksikkö Tukena Weturiin tulin töihin reilu vuosi sitten. 

Työhöni kuuluu asiakkaiden ohjaamista ja auttamista sekä mielekkään päiväaikaisen toiminnan järjestämistä.

Luonteeltani olen erittäin empaattinen ja sosiaalinen. Pidän monista asioista ja tykkään uusien asioiden kokeilusta. Meidän asiakkaat lähtevät mielellään kokeilemaan uusia juttuja, joten opimme yhdessä päivittäin paljon uutta. Ongelmanratkaisu ja kekseliäisyys ovat vahvuuksiani.

Meillä kannustetaan työntekijöitä oman osaamisen kehittämiseen. Jos käy vaikka jossain koulutuksessa, niin siitä kerrotaan myös muille.  Joka viikko meillä on perjantaisin ”koulutuskahveet”, joissa jaamme toisillemme koulutuksissa oppimaamme. 

Osaaminen näkyviin

Valtakunnallista Osaaminen näkyviin -viikkoa vietetään 2.-8.10.2023. 

Osaaminen näkyviin -viikon tavoitteena on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun.


Kirjoittaja Roosa Nieminen työskentelee ohjaajana päivätoimintayksikössämme Tukena Weturissa Tampereella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi