Siirry sisältöön

Työpäivä on hyvä päättää kiitokseen

Kaarina Majava on työskennellyt palvelukotiohjaajana Tukena Kaislarannassa Pyhäjärvellä jo 20 vuotta. Työyhteisössä on aina arvostettu työkavereita ja tehty töitä hyvän työilmapiirin eteen.

Aloitin työurani KVPS-konsernissa ensin asumisvalmentajana. Kiersimme eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata pitämässä kerhoja uusille asumisyksiköihin muuttajille. Kun Tukena Kaislaranta aloitti toimintansa, aloitin työt siellä. Vain osa kerholaisista muutti silloin Kaislarantaan asumaan. Kerhot olivat niin suosittuja, että päätimme silloisen työparini kanssa jatkaa Iltakerhon pitämistä Kaislarannassa kerran kuussa vapaaehtoistyönä.

Nämä ihmiset tekevät tästä työstä mielenkiintoisen ja mielekkään.

Kaarina Majava

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki muutkin kuin Tukenan asukkaat. Kerhossa kokoontuu 20 kerholaista ja monet kerholaiset ovat käyneet tapaamisissa jo 20 vuotta. Monet asukkaat ovat saaneet kerhosta ystäviä ja odottavat tapaamisia kovasti. Aion vetää kerhoa ainakin vielä seuraavat neljä vuotta.

Arvostamme toisiamme

Parasta tässä työssä ovatkin nämä meidän asiakkaamme ja kivat työkaverit, joista monien kanssa olen tehnyt vuosia töitä yhdessä. Nämä ihmiset tekevät tästä työstä mielenkiintoisen ja mielekkään.

Täällä saa jakaa niin ilot kuin surutkin, sillä ilmapiiri on aina ollut lämminhenkinen ja turvallinen.

Kaarina Majava

Meillä on tosi välittävä ja hyvä työyhteisö. Huomioimme toisiamme parhaamme mukaan ja arvostamme todella paljon toistemme työtä. Täällä saa jakaa niin ilot kuin surutkin, sillä ilmapiiri on aina ollut lämminhenkinen ja turvallinen.

Meitä työntekijöitä on aina koulutettu ja olemme saaneet jatkuvasti uutta tietoa alastamme. Esimies kannustaa meitä osallistumaan erilaisille kursseille. KVPS-konsernin oma koulutusalusta Takomo on ihan älyttömän hyvä juttu! Koko henkilöstölle suunnatut koulutukset ovat olleet tosi hyvin rakennettuja. Niihin voi osallistua helposti mistä vaan, vaikka asutaankin täällä kaukana isoista kaupungeista.

Hyvän työkaverin vinkki

Meillä Kaislarannassa on pitkään ollut sellainen käytäntö, että töistä lähtiessä kiitämme aina työparia päivästä. Vaikka nyt korona-aikana emme ole voineet tehdä niin tiiviisti töitä yhdessä, kuin normaalisti, työparia muistetaan aina kiittää. Kun työvuoro loppuu, ovesta ei lähdetä ennen kuin ollaan käyty toista moikkaamassa.


Kirjoittaja Kaarina Majava työskentelee palvelukotiohjaajana Tukena Kaislarannassa. KVPS Tukena Oy on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön perustama valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa Hyvä elämä -palveluita erityistä tukea tarvitseville ihmisille.


Lue myös muiden KVPS-konsernilaisten blogeja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi