Siirry sisältöön

Yhteistyötä hyvällä sykkeellä

Elina Leinonen

Ammattitaitoiset, pitkäaikaiset suunnittelija- ja rakentajakumppanimme varmistavat KVPS-kotiemme laadukkuuden. Yhteistyökumppanina olemme asiantunteva ja luotettava.

Arkkitehti Markku Mäki-Opas Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co Oy:stä on tehnyt yhteistyötä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa jo yli 10 vuotta.

”Kokemukset yhteistyöstä ovat erittäin hyvät. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy ovat meidän tärkeimpiä asiakkaitamme. Suunnitteluhankkeiden erityishaasteet, halu kehittää asumista ja erinomainen työskentelyilmapiiri tekevät työstämme mieluisaa, Markku Mäki-Opas toteaa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön keskeinen asema kehitysvammapalveluiden alalla innoittaa ja velvoittaa koko suunnitteluryhmäämme antamaan parastaan myös jatkossa.

Markku Mäki-Opas, Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co Oy

Projektipäällikkö Teemu Kovanen A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:stä on vastannut muun muassa KVPS-koti Aurinkolinnan rakentamishankkeesta. Kehitysvammaisten erityisryhmälle rakentaminen on ollut hänen mielestään kiinnostavaa.

”Yhteiset harjannostajaiset ovat hieno perinne. On motivoivaa tavata kodin tulevia asukkaita. Meille ja rakentajille tulee uudenlainen näkökulma työhön, kun tiedämme, kenelle koteja rakennamme”, Teemu Kovanen sanoo. Asukkaat ja heidän läheisensä ovat mukana myös uuden kodin suunnitteluvaiheessa.

Yhteistyöllä rakennamme menestystä.

Teemu Kovanen, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

Teemu Kovasen mukaan Aurinkolinna-hankkeessa on tehty työtä isolla sydämellä ja voimia säästämättä, jotta asukkaat saavat sovitussa aikataulussa toimivat tilat. Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa tehty tiivis yhteistyö saa Teemu Kovaselta erityisen lämpimät kiitokset.

”Palvelusäätiö on ollut paras tähänastisista yhteistyökumppaneistani. Olen saanut tukea ja tilaa tehdä päätöksiä parhaaksi näkemälläni tavalla. Mielipiteitämme ja osaamistamme arvostetaan”, Teemu Kovanen kiittää.

Valokuvat: Mikko Käkelä

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi