Siirry sisältöön

Hae mukaan Osallisuus-kehittäjäryhmään!

Perustamme tukea tarvitseville ihmisille Osallisuus-kehittäjäryhmän Tampereelle. Tule mukaan pohtimaan osallisuutta ja hae mukaan ryhmään!

Osallisuus on kuulumista ja kuulluksi tulemista. Johonkin kuulumisen tunteen voi löytää itselle tärkeään toimintaan osallistumisesta. Osallisuutta on muun muassa mahdollisuus vaikuttaa omassa yhteisössä. Tavoitteena Suomessa on parantaa kansalaisten osallisuutta.

Osallisuus-kehittäjäryhmä perustetaan marraskuussa 2021 Tampereelle. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa, ja viimeinen tapaaminen on tammikuussa 2023.

  • Pohdimme osallisuutta ja tuotamme siitä materiaalia.
  • Selvitämme, miten osallisuuden tunnetta voisi mitata.
  • Kehitämme keinoja osallisuuden tunteen mittaamiseen.

Haemme nyt kehittäjäryhmään tukea tarvitsevia henkilöitä, jotka haluavat tulla keskustelemaan osallisuudesta. Odotamme sinulta halukkuutta jakaa ajatuksiasi ja toivomme, että sinulla on jotain sanottavaa osallisuudesta. Hakuaika ryhmään on 29. lokakuuta asti.

Kehittäjäryhmän perustaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Aktiivisen tuen alueellinen kehittämishanke. Kehittäjäryhmä toimii yhteistyössä Savas-Säätiön Osalliseksi-hankkeen kanssa. Hankkeessa kehitetään selkeäkielistä osallisuuden mittaamisen välinettä Sokran osallisuusväittämistä. Kehittäjäryhmän ajatuksia ja tuotoksia hyödynnetään Osalliseksi -hankkeessa.

LISÄTIETOJA JA HAKEMUKSET

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse Taijalle!

Taija Halme

vastaava asiantuntija
Koulutusyksikkö Takomo
puh. 044 202 2261
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.