Siirry sisältöön

Viisas valinta -minimessuilla ilmastoaiheita hauskalla ja ymmärrettävällä tavalla

Viisas valinta -hanke järjestää ilmastoaiheita hauskalla ja ymmärrettävällä tavalla lähestyvät minimessut torstaina 26.10.2023 Tampereella. Luvassa monenlaista mukavaa ilmastoaiheista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja ilmastodisko!

Viisas valinta -minimessut järjestetään Bar Ihkun tiloissa klo 12 alkaen. Iltaa voi jäädä halutessaan jatkamaan klo 17 alkavalle Villiklubille karaoken, herkullisen syötävän ja tietenkin hyvän musiikin merkeissä.

Tapahtuman järjestävä Viisas valinta -hanke (2022–2023) lisää kehitysvammaisten ja tukea tarvitsevien ihmisten tietämystä omassa arjessa ja lähiympäristössä tehtävistä ilmastoteoista.

Ilmastonmuutos on jokaisen asia!

Ilmastonmuutos on jokaisen asia, ja jokaista meistä tarvitaan. Siksi ilmastopaneelin tarkoituksena on antaa ilmastokeskustelussa ääni myös heille, joita ilmastokeskustelussa ei perinteisesti kuulla. Paneelikeskusteluun osallistuu tukea tarvitsevia ihmisiä, heidän kanssaan työskenteleviä, paikallinen nuori ilmastovaikuttaja sekä kiertotalouden asiantuntija Otso Sillanaukee. Hän on kirjoittanut kirjan nollahukasta eli mahdollisimman vähän jätettä tuottavasta elämäntavasta.

Kierrätysmuotia, teatteria ja ilmastodisko

Yhteistyössä UFFin kanssa järjestettävä muotinäytös toimii esimerkkinä siitä, miten voimme nauttia muodista ja tyylistä ilman, että se aiheuttaa suurta ympäristökuormitusta. Käyttämällä muotinäytöksessä kierrätysvaatteita korostamme kestävän muodin merkitystä ja tarjoamme samalla tilaisuuden keskustella kierrätysvaatteiden eduista, kuten tekstiilijätteen vähentämisestä ja luonnonvarojen säästämisestä. Näytös voi myös innostaa osallistujia harkitsemaan omia vaatevalintojaan ja kannustaa kestävämpiin ostotottumuksiin.


LISÄTIETOJA ANTAVAT

Nora Korhonen

suunnittelija
puh. 040 563 6355
Tampere

Risto Räkköläinen

suunnittelija
Rajat rikki -hanke
puh. 040 653 7102

Essi Vertanen

suunnittelija
puh. 040 621 0582

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi