Siirry sisältöön

Viestinnän työtä harjoittelemassa Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä

Masi Järveläinen suoritti media-alan työharjoittelunsa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön viestinnässä. Nyt tulevaisuuden toiveet työpaikasta ovat viestinnän parissa.

Olen Masi, 19-vuotias nuori Tampereelta. Opiskelen Media-alaa Luovin ammattiopistossa. Sain idean tulla Kehitysvammaisten Palvelusäätiöön harjoitteluun, kun yksi entinen Luovin opiskelija vinkkasi, että säätiöllä on myös viestintäyksikkö.

Koin kuuluvani mukaan työyhteisöön ja työt mitä tein olivatkin mukavia.

Harjoittelun aikana tein graafisia mallipohjia säätiön työntekijöiden käyttöön ja kuvasin yhtä tapahtumaa. Kuvasin myös haastatteluvideota, jotka valitettavasti lyhyen työharjoittelujakson takia jäivät kesken. 

Harjoittelupaikkana Kehitysvammaisten Palvelusäätiö oli minulle täydellinen. Koin kuuluvani mukaan työyhteisöön ja työt mitä tein olivatkin mukavia.

Vaikka en ole oikeastaan graafisen suunnittelun ystävä, niin sain paljon positiivista palautetta töistäni. Se avasi minulle enemmän silmää graafiseen suunnitteluun!

Viestintä olisi sellaista työtä, mitä haluaisinkin tulevaisuudessa tehdä!


Kirjoittaja Masi Järveläinen opiskelee Ammattiopisto Luovin medialinjalla. Hän suoritti harjoittelunsa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön viestinnässä keväällä 2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi