Siirry sisältöön

Vaikuttajamme saivat Tukiliiton kultaiset kunniamerkit

Tukiliitto myönsi kunniamerkit pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta kehitysvammatyössä.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry myönsi 60-vuotisjuhlassaan 11.6. kunniamerkkejä pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta kehitysvammatyössä. Kunniamerkit jaettiin yhteensä kymmenelle henkilölle.

KVPS-konsernilaisten kunniamerkit

Merkittävästä työstään palkittiin myös Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukena Oy:n neljä pitkäaikaista toiminnan kehittäjää ja alan vaikuttajaa seuraavin perusteluin:

Päivi Kari
Päivi on johtanut KVPS Tukena Oy:tä toimitusjohtajana jo yli 15 vuotta ja hän on tuloksellisesti edistänyt asumista ja asumispalveluita sekä KVPS konsernin toiminnan kehittämistä.

Veijo Lehtonen
Veijo on ollut 12 vuotta liittohallituksen jäsenenä ja monissa eri tehtävissä Tukiliiton kentällä kuten Turun seudun tukiyhdistyksen hallituksessa. Hän on toiminut useita vuosia Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä hallituksen jäsenenä.

Timo Rintala
Timo on ollut pitkään Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallituksen puheenjohtajana kantamassa vastuuta KVPS konsernin valtakunnallisesta palvelutoiminnasta. Hän on myös toiminut pitkään Tukiliiton kentällä eri tehtävissä ja Kauhavan-Härmäin tukiyhdistyksen hallituksessa.

Markku Virkamäki
Markku toimi yli 20 vuotta toimitusjohtajana ja toiminnanjohtajana Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä. Hän on edistänyt tukiyhdistysten, järjestöjen ja kehitysvamma-alan palveluntuottajien yhteistyötä ja toiminut pitkään keskeisissä tehtävissä Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunnassa.

Onnea kaikille kunniamerkin saaneille!

Minä kuulen sydänten äänet -kirja kertoo myös KVPS-konsernin historiaa

Kehitysvammaisten Tukiliiton pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Sirkka Merikosken Tukiliiton liittokokouksessa 12.6. julkaistu muistelmateos kertoo Tukiliiton alkuvuosikymmenistä 1960-luvulta alkaen. Kirja on kiinnostava katsaus myös Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukena Oy:n alkujuurille.

Kirjaa voi tilata Tukiliiton verkkokaupasta

Kuva: Merja Määttänen / Tukiliitto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.