Siirry sisältöön

Työkokemus, joka kulkee sydämessäni koko työurani ajan

Meri Niiranen sai heti valmistuttuaan media-alalta työpaikan Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Paikka auki -ohjelma mahdollisti hänelle polun työelämään. Määräaikainen tapahtuma-assistentin työ monine kokemuksineen on nyt takana ja elämä haaveineen ja suunnitelmineen edessä!

Sain vuosi sitten innostavan uutisen, kun sain työpaikan Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä tapahtuma-assistentin työtehtävään.

Muistan edelleen elävästi, kun puhelu tuli minulle ja hypähtelin ilmaan ilosta. Olin saanut ensimmäisen oikean työpaikkani. Kaikki aika täällä on ollut tuon ilon arvoista.

Työilmapiiri on yksi tekijöistä, jonka takia en tule ikinä unohtamaan tätä kokemusta ja se kulkee sydämessäni koko työurani ajan. Palvelusäätiöön on työaamuina aina mukava tulla töihin. Työilmapiiri on lämmin, kaikista huolehditaan ja täällä riittää myös paljon naurua ja iloa.

Olen vuoteni aikana päässyt tekemään monipuolisesti kaikenlaista. Olen tehnyt erilaisia markkinointimateriaaleja, päivittänyt verkkosivujamme, ottanut valokuvia ja paljon muuta. Olen valmistunut media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon Ammattiopisto Luovista viime jouluna ja tutkintonimikkeeltäni olen mediapalveluiden toteuttaja. Sen myötä koen, että vahvuuksiani ovat graafinen suunnittelu ja valokuvaus. Olen saanut hyödyntää taitojani kaikin puolin työssäni.

Olen päässyt kasvamaan ammatillisesti ja kokemaan ikimuistoisia hetkiä. Palvelusäätiössä työskentely on myös vahvistanut innostustani työskennellä tällä alalla tulevaisuudessakin.

Kuvailisin Kehitysvammaisten Palvelusäätiötä lämminhenkisenä, riemukkaana ja luotettavana työpaikkana.

Tulevaisuuden haaveenani on päästä opiskelemaan sosionomin tai media-alan tutkinto-ohjelmaa Tampereen ammattikorkeakouluun. Haaveilen työstä sosionomina, koska pidän työskentelystä eri ikäisten ja eri tilanteista tulevien ihmisten kanssa ja sosionomin opinnot kokonaisuudessaan vaikuttavat omalta jutulta. Media-alan tutkinto-ohjelma on myös haaveissani jossain kohtaa elämää, koska minulla on jo alan perustutkinto alla ja koen myös, että sillä alalla pääsen toteuttamaan itseäni hyvin paljon.

Elämä vie minut toivottavasti ensi syksynä ammattikorkeakoulun opintoihin. Olen kiitollinen kaikesta, mitä Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on minulle tarjonnut kuluneen työvuoden aikana.

Meri Niiranen

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, jonka tarkoituksena on edistää nuorten ja osatyökykyisten ihmisten työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Avustusohjelma mahdollistaa osa-aikaisen työntekijän palkkaamisen 10 kuukaudeksi. Lue lisää! Paikka auki -avustusohjelma


Kirjoittaja Meri Niiranen on valmistunut Ammattiopisto Luovista mediapalveluiden toteuttajaksi. Hän työskenteli Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä tapahtuma-assistenttina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi