Siirry sisältöön

Työhyvinvointikyselyn tuloksissa näkyvät vahvuutemme – työn mielekkyys ja merkityksellisyys

Työilmapiirimme on tutkitusti kannustava ja uusia ideoita tukeva. Meillä työtä tehdään paitsi sydämellä myös suurella innolla ja ylpeydellä.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n henkilöstö sai vastata jälleen työhyvinvointikyselyyn syksyllä 2020. Kutsu kyselyyn lähetettiin yhtensä 846 konsernin työntekijälle, joista 613 vastasi siihen määräaikaan mennessä. 

Tänä vuonna kyselyssä oli mukana myös kysymyksiä, jotka koskivat työhyvinvointia koronapandemian aikana.

KVPS-konsernin yhteiseksi keskimääräiseksi ”työvireeksi” muodostui 3,9 (asteikko 1-5). Työvire on pysynyt samalla hyvällä tasolla nyt jo kolmen vuoden ajan. Vertailtaessa tuloksia edellisen vuoteen huomataan, että keskimääräisessä työvireessä ei ole tapahtunut muutoksia poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta,

Henkilöstömme mukaan kokemus siitä, että KVPS-konsernissa tehdään merkityksellistä työtä, koetaan tärkeimmäksi vahvuudeksemme. Eniten kehitettävää koetaan olevan palauttavien taukojen pitämisessä. Vahva työn imu saa toisinaan unohtamaan taukojen pitämisen ainakin meillä Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä.

Merkittävää on erityisesti se, että kysymyksiin ”Koen että organisaatiossa tehdään merkityksellistä työtä” ja ”Pystyn toimimaan työssäni organisaationa arvojen ja kulttuurin mukaisesti” henkilöstömme vastaukset keskittyvät tasolle erinomainen.  Työilmapiirimme on tutkitusti kannustava ja uusia ideoita tukeva. Meillä työtä tehdään paitsi sydämellä myös suurella innolla ja ylpeydellä.

Uskommekin, että jatkossakin saamme meille KVPS-konserniin motivoituneita ja osaavia ammattilaisia erilaisiin tehtäviin.

Kannattaa käydä tutustumassa meihin työnantajana ja tietysti avoimiin työpaikkoihimme:

Lisätietoja antaa

Sanna Kekki

osaamisjohtaja
puh. 040 7701 980
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.