Siirry sisältöön

Tutustu työelämään ja tienaa! -harjoittelupaikat nyt haussa

Palkkaamme 14–17 -vuotiaita nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmaan teemaleireillemme ympäri Suomea ja toimistotöihin Tampereelle. Kahden viikon mittainen harjoittelu mahdollistaa kesätyökokemuksen nuorille.

Tarjolla on mahtava mahdollisuus tutustua kehitysvammaisiin ja erityistä tukea tarvitseviin ihmisiin ja työskennellä mukavassa työyhteisössä. Toivomme iloista ja reipasta asennetta sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu kestää kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Työpäivät ovat enintään kuuden tunnin mittaisia ja ne sijoittuvat arkipäiville, maanantain ja perjantain välille.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu suoritetaan 7.6.–6.8.2021 välisenä aikana. Harjoittelusta maksetaan palkkio 375 euroa. Summa sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Hakuaika Tutustu työelämään ja tienaa -työharjoitteluun on 15.3.–16.4.2021.

Haettavat kesätyöt ja hakulomake

Voit hakea leiriavustajan työtä kesäleireiltämme. Teemaleirit ovat kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille kesäisin ja loma-aikoina järjestettäviä toiminnallisia leiriviikkoja. Leireillä harrastetaan muun muassa musiikkia, tanssia ja liikuntaa sekä nautitaan luonnosta ja eläimistä. Vaihtoehtoisesti voit hakea toimistoapulaisen työtä Tulppaanitalosta Tampereelta.

Hae työharjoitteluun täyttämällä hakulomake

Lomakkeella on tarkemmin lueteltu ajankohdat ja paikkakunnat, joihin voit hakea.

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta 30.5.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa

Jaana Heino

perhelomittaja
Keskinen alue
puh. 040 821 4461
Keskinen alue

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi