Siirry sisältöön

Terveiset työssäoppimisjaksolta Palvelusäätiöstä!

Millaista on työskennellä talous- ja toimistopalveluiden työssäoppimisjaksolla Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä? Opiskelijamme Anette kertoo kokemuksistaan ja suosittelee ilomielin paikkaa muillekin opiskelijoille.

Olen iloinen, huumorintajuinen, ystävällinen ja sosiaalinen 25-vuotias nainen Tampereelta. Tykkään kuunnella musiikkia, leipoa ja tehdä käsitöitä.

Tällä hetkellä opiskelen Tampereen aikuiskoulutuksessa talous- ja toimistopalvelujen päivitys -koulutuksessa. Aikaisemmin olen opiskellut merkonomiksi, valmistuin vuonna 2017.

Etsiskelin kevään 2017 työssäoppimisjaksolle mahdollisia harjoittelupaikkoja netistä, josta tämä paikka, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, tuli vastaan. Laittelin sitten kyselyä, että olisiko mahdollista päästä tänne. Nyt kun tuli uusi tarve ja tilaisuus kysellä uudestaan täältä harjoittelupaikkaa, koska tämä paikka jäi edelliskerrasta hyvin mieleeni.

Hain tänne, koska täällä on hyvät ja tilavat tilat kulkea pyörätuolilla. Myös sijainti on mukavalla paikalla, joten tänne on helppo tulla.

Täällä on todella mukavaa ja ystävällistä porukkaa. Ilmapiiri täälllä on hyvä ja minut on otettu vastaan mielestäni erittäin hyvin.

Harjoittelufiilikset ovat olleet ja ovat edelleen tosi hyvät ja positiiviset. Ekan päivän tunteet olivat innostuneet, ja hyvillä mielin oli mukava aloitella täällä harjoittelua. Hyvä ja positiivisuus mieli on jatkunut tähän päivään asti.

Voin ilomielin suositella Palvelusäätiötä muille, varsinkin pyörätuolilla liikkuville ihmisille, koska täällä kulkeminen on helppoa ja ilmapiiri hyvä.

Täältä saa myös paljon itselleen sopivia erilaisia tehtäviä.

Työnilo syntyy siitä, kun saa hyvää palautetta valmiiksi tehdystä työstä.

Lyhytyaikaisen huolenpidon palveluiden puolella on ollut kivaa. Olen tehnyt muun muassa työsopimusten vientiä Mepcoon, asiakaspalautekyselyjä Wepropoliin, osoitteistoluettelon, vahvistus- ja palautuslomakkeita ja mahdollisten vammaiskorttikohteitten sähköpostiosoitteiden hakemista. Olen myös ollut mukana palavereissa. Olen tykännyt tehdä kaikkia tähän asti saamisistani töistä, koska ne ovat olleet erilaisia.

Työssäoppimisjakso on pääsääntöisesti toimistoalaan liittyvä. Jakso alkoi marraskuun alkupuolella ja kestää tammikuun loppupuolelle saakka. Uusia ohjelmistoja on ollut kiva päästä kokeilemaan. Tavoite muuten on pitää yllä tietokoneohjelmien käyttöä ja osaamista.


Kirjoittaja Anette on työssäoppimisjaksolla Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä. Hän opiskelee talous- ja toimistopalveluja Tampereen aikuiskoulutuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi