Siirry sisältöön

Tavataan SOSTEtalk! ja TerveSos-tapahtumissa!

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy ovat esillä SOSTEtalk!-tapahtumassa Jyväskylässä ja TerveSos-tapahtumassa Tampereella. Tervetuloa juttelemaan kanssamme ja tutustumaan toimintaamme!


SOSTEtalk! 26.-27.4.2023 Jyväskylän Paviljonki

SOSTEtalk! 2023 järjestetään Jyväskylässä. SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua. Tapahtumaan kokoontuvat sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostuneet ammattilaiset, päättäjät sekä järjestöjen edustajat.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!


TerveSos 3.-4.5.2023 Tampere-talo

Sosiaali- ja terveysalan vuotuinen tapahtuma TerveSos 2023 järjestetään Tampereella. Tänä vuonna tapahtuman teemana: ”Nyt mennään eikä meinata! Varmistetaan ihmislähtöiset palvelut!” Tapahtumaan odotetaan 800 alan asiantuntijaa, palveluiden suunnittelijaa ja päättäjää. Näytteilleasettajina on esillä yli 40 sosiaali- ja terveysalan toimijaa. Näyttelyalue ja ohjelmalavan seminaarit ovat maksuttomia.

Tule tapaamaan meitä messuosastolle 16 Sorsapuistosaliin!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.