Siirry sisältöön

Kupillinen keskustelua – tuokio henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille

Tule keskustelemaan kokemuksistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisesta avusta!


Kupillinen keskustelua on tapahtuma, jossa keskustelemme henkilökohtaisesta avusta eri teemoihin liittyen. Tule mukaan! Haluamme kuulla kokemuksistasi ja ajatuksistasi. Voit olla vaikkapa henkilökohtaisen avun käyttäjä, läheinen tai ammattilainen.

Tapaamisen 13.10. teemana on ”lisää vuorovaikutusta henkilökohtaiseen apuun”. Keskustelemme siitä, miten tärkeää vuorovaikutuksen onnistuminen on henkilökohtaisessa avussa ja toisen ihmisen kommunikaation ymmärtäminen. Tutustumme myös vuorovaikutuksen apuvälineisiin, esitellään mm. jopijelppari-niminen sovellus, jota voi hyödyntää esimerkiksi henkilökohtaisen avustajan kanssa töitä hakiessa. Kuulemme myös JAG Assistans -yhdistyksen ajatuksia vuorovaikutuksen ja kommunikaation tukemisesta. JAG-yhdistys on aatteellinen yhdistys jonka jäseneksi voi liittyä toimintarajoitteiset tai kehitysvammaiset henkilöt. Toiminnan tavoitteena on rikas elämä omilla ehdoilla, henkilökohtaisen avustuksen tuella.

Tapaaminen järjestetään verkossa. Osallistujille toimitetaan linkki keskusteluun ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa myös seuraavaan Kupillinen Keskustelua -tapahtumaan! Tapaamisessa 22.11. on aiheena Lasten ja nuorten henkilökohtainen apu. Kuulemme myös lisätietoa uudesta vammaislain luonnoksesta, jos tämän on tapahtuma-aikaan jo saatavilla! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja tapahtumasta antaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi