Siirry sisältöön

Kupillinen keskustelua – tuokio henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille

Tule keskustelemaan kokemuksistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisesta avusta!


Kupillinen keskustelua on tapahtuma, jossa keskustelemme henkilökohtaisesta avusta eri teemoihin liittyen. Tule mukaan! Haluamme kuulla kokemuksistasi ja ajatuksistasi. Voit olla vaikkapa henkilökohtaisen avun käyttäjä, läheinen tai ammattilainen.

Tapaamisen 22.11. teemana on ”Lasten ja nuorten henkilökohtainen apu”. Lasten ja nuorten henkilökohtainen apu on viime aikoina puhututtanut esimerkiksi henkilökohtaisen avun päätösten, niihin liittyvien valitusten ja oikeuskäytännön kautta. Keskustelua on noussut esimerkiksi niin sanotun voimavararajauksen soveltamisesta eri tilanteissa. Marraskuussa on lisäksi uusi vammaislain luonnos jo mahdollisesti lähtenyt lausuntokierrokselle ja pääsemme tutustumaan sen sisältöihin henkilökohtaisen avun osalta. Mukana keskusteluissa ja alustamassa on lakimies Tanja Salisma Tukiliitosta. Tule mukaan keskustelemaan!

Tapaaminen järjestetään verkossa. Ilmottaudu mukaan tältä sivulta oikealta ”Ilmoittautumislomake” -painikkeen kautta. Saat linkin keskusteluun ilmoittautumisen yhteydessä ja Outlook-kalenterikutsu tulee vielä myöhemmin erikseen.

Tutustu KVPS Henkilökohtaiseen apuun lisää tästä osoitteesta: https://kvps.fi/kehittaminen/osallisuuden-tuki/henkilokohtainen-apu/

Lisätietoja tapahtumasta antaa

Lauri Kervinen

projektipäällikkö
Henkilökohtainen apu
puh. 040 6329 006
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa