Siirry sisältöön

Kupillinen keskustelua – tuokio henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille

Tule keskustelemaan kokemuksistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisesta avusta!


Kupillinen keskustelua on verkkotapahtuma, jossa keskustelemme henkilökohtaisesta avusta eri teemoihin liittyen. Tule mukaan! Haluamme kuulla kokemuksistasi ja ajatuksistasi. Voit olla vaikkapa henkilökohtaisen avun käyttäjä, läheinen tai ammattilainen. Voit tulla myös kuulolle ja oppia uutta, osallistumisen pakkoa ei ole. Tapaamisen 22.11. teemana on ”Lasten ja nuorten henkilökohtainen apu”.

  • Oletko nuori, jolla on henkilökohtainen apu käytössä? Minkälaisia kokemuksia sinulla on henkilökohtaisen avun käytöstä? Miten henkilökohtaisen avustajan kanssa toimiminen on onnistunut?
  • Entä onko lapsellasi henkilökohtainen apu käytössä tai oletteko hakeneet henkilökohtaista apua? Mitä kokemuksia teillä on?
  • Oletko ammattilainen ja haluat lisää tietoa lasten ja nuorten henkilökohtaisesta avusta ja olla kuulolla lasten ja nuorten henkilökohtaiseen apuun liittyvistä kokemuksista?
  • Haluatko tietää, miten lainsäädäntöä kehitetään lasten ja nuorten henkilökohtaisen avun kannalta?

Lasten ja nuorten henkilökohtainen apu on myös viime aikoina puhututtanut esimerkiksi henkilökohtaisen avun päätösten ja niihin liittyvän oikeuskäytännön kautta. Mukana keskusteluissa ja alustamassa lakimies Tanja Salisma Tukiliitosta. Kuulemme lisäksi kokemuspuheenvuoroja, Anu Lönnqvist kertoo oman poikansa, jolla on kehitysvamma, vapaa-ajan avustajan hankkimisesta ja kokemuksista vanhemman näkökulmista ja Elina Mäkikunnas kertoo omia kokemuksiaan työnantajaksi kasvamisessa. Lisäksi Auli Leiniö muistelee, millaista oli saada henkilökohtainen avustaja käyttöön 17-vuotiaana.

Tapaaminen järjestetään verkossa. Ilmottaudu mukaan tältä sivulta oikealta ”Ilmoittautumislomake” -painikkeen kautta. Saat linkin keskusteluun ilmoittautumisen yhteydessä ja Outlook-kalenterikutsu tulee vielä myöhemmin erikseen.

Tutustu KVPS Henkilökohtaiseen apuun lisää tästä osoitteesta: https://kvps.fi/kehittaminen/osallisuuden-tuki/henkilokohtainen-apu/

Lisätietoja tapahtumasta antaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi