Siirry sisältöön

”Tää on hyvä, nätti hima”

Anu Kubach

Toteutimme tukiasukkaillemme palautekyselyn joulukuussa 2020. Asukkaamme ovat tyytyväisiä. Välitämme heistä ja heidän kodeistaan.

Kyselyllä selvitettiin muun muassa asukkaiden tyytyväisyyttä asumiseen ja vuokranantajaan. Kyselyyn vastasi 209 tukiasukasta, jolloin vastausaktiivisuudeksi muodostui 44,8 %.

Kysyimme, kuinka todennäköisesti suosittelisit kaverillesi Kehitysvammaisten Palvelusäätiötä vuokranantajana. Saimme NPS-arvoksi 63, eli asukastyytyväisyytemme on korkealla tasolla.

Olen oikein tyytyväinen tähän säätiöön! ❤ Toivottavasti saan loppuelämän pysyy tässä asunnossa, ilman että joudun luopumaan kissasta tai itsenäisyydestä.

tukiasukas

Saimme asukkailtamme kiitosta siitä, että meidät on helppo tavoittaa ja meiltä saa ystävällistä palvelua. Erittäin korkeat arvosanat saimme siitä, että vuokranantaja välittää minusta ja kodistani.

Kun on ollut vaikeuksia, asiat on saanut hyvin järjestettyä ja kaikki ovat olleet ymmärtäväisiä. Todella ystävällinen henkilökunta.

Paras vuokranantaja, mitä on ollut tähän mennessä.

tukiasukas

Asukkaidemme mielestä olemme onnistuneet työssämme hyvin, jopa erinomaisesti. Saimme kiitosta kodin hankkimisen helppoudesta ja nopeudesta. Omassa kodissa asuminen on tuonut lisää itsenäisyyttä ja itseluottamusta.

Minulla on asiat hyvin. Saan olla itsenäinen ja päättää omista asioista. Itseluottamus on kasvanut kun ei arvostella ja käsketä. Enää ei toiset päätä asioistani. Saan sisustaa kuten haluan. Ei tarvi jakaa asuntoa.

tukiasukas

Kaikki palautteet ovat meille arvokasta tietoa ja niistä jokainen käydään läpi tukiasumisen tiimissä. Otamme yhteyttä kaikkiin asukkaisiimme, jotka sitä palautekyselyssä toivoivat.    

Kiitos kaikille tukiasukkaillemme!

Kuvat: Ilona Pietiläinen


Kirjoittaja Anu Kubach työskentelee asukasisännöitsijänä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kiinteistötoimessa. Hän neuvoo ja opastaa tukiasukkaita asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi