Siirry sisältöön

Suursuosion saavuttaneille Nepsymessuille ennättää vielä ilmoittautua!

Ensimmäistä kertaa järjestettävät Nepsymessut ovat jo nyt saavuttaneet lähes 2000 osallistujan ennätysyleisön. Verkossa 29.–30.11.2023 järjestettävässä tapahtumassa kuullaan sekä alan ammattilaisia että kokemusasiantuntijoita. Vielä ennättää ilmoittautua mukaan!

Tietoa, ymmärrystä ja kohtaamisen taitoa

Hyvinvoinnin lataamo -hankkeessamme olemme tukeneet perheitä, joissa lapsella on neurokirjoa. Hankkeessa kohdattujen perheiden toiveena nousi esille, että ammattilaiset tarvitsisivat paljon nykyistä enemmän ymmärrystä ja tietoa neurokirjon asioista sekä ammattitaitoa kohdata ja tukea nepsykirjon lapsia ja nuoria. Nepsymessut suunniteltiin vastaukseksi tähän toiveeseen”, messujen puuhanaiset Maisa Kosola, Johanna Huhtala ja Katjaana Järvinen kertovat.

”Tarkoituksenamme oli saada mukaan myös sellaisia ammattilaisia, joilla ei ole kokemusta neurokirjon ihmisten kanssa työskentelystä. Olemme iloisia, että messuille on ilmoittautunut niin monipuolisesti väkeä – laajasti eri työtehtävistä kolmannelta sektorilta, koulutuskuntayhtymistä, kaikilta hyvinvointialueilta, oppilaitoksista, sairaaloista ja te-toimistoista.”

Kiinnostava ja monipuolinen ohjelma


Messujen yhteistyökumppaneina ovat muun muassa Autismiliitto, Omaishoitajaliitto, Yhden vanhemman perheiden liitto, Autismiyhdistys PAUT ry, Setlementti Tampere, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri sekä Tukiliitto.

LISÄTIETOJA ANTAVAT

Maisa Kosola

vastaava asiantuntija
Hyvinvoinnin lataamo-hanke
puh. 050 3437 755
Tampere

Johanna Huhtala

suunnittelija
Elämänmuutostoiminta
puh. 040 838 8739

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.