Siirry sisältöön

Seminaari tukea tarvitsevien ihmisten ikääntymisestä 14.11.

Kiinnostaako tukea tarvitsevien ihmisten ikääntymiseen liittyvät kysymykset? Tule kuulemaan aiheesta lisää marraskuussa Joensuuhun!

Maksuton Mie tahon täyttä elämää! -hankkeen päätösseminaari on tarkoitettu kaikille ikääntyvien kehitysvammaisten ihmisten toimintakyvystä kiinnostuneille.

Seminaari järjestetään Joensuussa 14.11. klo 8.30-15.30 Karelia AMK:n isossa auditoriossa Tikkarinteellä (osoite Tikkarinne 9, 80200 Joensuu).

Seminaarissa on tarjolla monipuolisesti näkökulmia ja tietoa tukea tarvitsevien ihmisten ikääntymisen vaikutuksista. Kuulemme myös Mie tahon täyttä elämää!- hankkeen kokemuksista osallisuuden lisäämisestä Pohjois-Karjalassa.

Puheenvuoroissaan aihetta käsittelevät mm. väitöskirjaansa kehitysvammaisten henkilöiden eläkkeelle siirtymisestä Tampereen yliopistossa tekevä Sirpa Granö, sekä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen Siunsoten aluevaltuuston puheenjohtaja Merja Mäkisalo-Ropponen.

Tilaisuuden aikana tarjolla on aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Tilaisuus päättyy minimessuihin, jossa pääsemme tutustumaan mm. Suomen Kuurosokeat ry:n ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimintaan.

Mie tahon täyttä elämää! -hanke

Mie tahon täyttä elämää! -hankkeessa (2023) jaamme tietoa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi erityistä tukea tarvitseville ihmisille ikääntymisen vaikutuksista.

Hankkeen avulla tuemme ikääntyvien kehitysvammaisten ihmisten työ- ja toimintakykyä. Toiminta tukee yhteisöjen kestävän kehityksen tavoitteita tukemalla sosiaalista osallisuutta ja hyvinvointia Pohjois-Karjalassa. Hankkeessa jaamme tietoa kehitysvammaisten ikääntymisestä myös läheisille ja työntekijöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi