Siirry sisältöön

Rohkeus hypätä uuteen kannatti

"Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen!" Näin kannusti Miisa Moisio ensimmäisessä blogikirjoituksessaan kuukausi sitten. Nyt uusi viestintäassistenttimme kirjoittaa työkokemuksestaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä.

Ensimmäinen kuukausi viestintäassistenttina

Ensimmäinen kuukausi Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä on sujunut mielestäni oikein hyvin. Olen saanut tutustua rauhassa työpaikkani sääntöihin, tiloihin, erilaisiin ohjelmiin joita käytän työssäni, sekä muihin työntekijöihin. Olen viihtynyt työpaikassa ja tuntuu että olen osa porukkaa.

Olen saanut mielestäni riittävästi apua ja tukea. Saan esimerkiksi käydä lounaalla työtoimintapaikka NEO-Omapolussa ja siellä olevat ihmiset kysyvät useasti, miten minulla sujuu töissä. Olen myös yhteyksissä ohjaaja Niina Kärkkäisen kanssa ja saan häneltä hyviä neuvoja.

Työpaikallani kysytään myös kuulumisia ja autetaan tarvittaessa. On mukavaa, että saan sekä NEO-Omapolusta että työpaikaltani apua ja tukea, se on minulle tärkeää.

Olen viihtynyt työpaikassa ja tuntuu että olen osa porukkaa.

Miisa Moisio

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö työpaikkana

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on paikka, jossa oppii joka päivä jotain uutta. Se näyttäytyy kokemuksena työelämään sekä mahdollisuutena toteuttaa itseäni. Saan tehdä sellaista työtä mistä tykkään ja jossa olen mielestäni hyvä.

Minulla on ollut monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä. Olen erityisesti tykännyt kirjoitustehtävistä, kuten blogin kirjoittamisesta sekä muiden kirjoittamien blogitekstien viemisestä Palvelusäätiön sivulle. Olen myös tykännyt valokuvaamisesta, kuvankäsittelystä sekä videoiden tekstittämisestä.

Olen tekemässä kuvapäiväkirjaa siitä, millaista Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimistolla on korona-aikana. Kirjoitan aina työpäivän päätteeksi työpäiväkirjaan, mitä olen päivän aikana tehnyt ja millaisia fiiliksiä minulla on. Se on kivaa, sillä voin joskus palata teksteihin ja muistella työpäiviäni.

Saan tehdä sellaista työtä mistä tykkään ja jossa olen mielestäni hyvä.

Miisa Moisio

Kiinnostus toimintaan

Kehitysvammaisten Palvelusäätiöllä on erilaisia toimintoja, joihin olen ehtinyt tutustua ensimmäisen kuukauden aikana. Erityisesti tapahtumat kiinnostavat, sillä tykkään käydä tapahtumissa itsekin. Olen osallistunut esimerkiksi Ystävien verkkokahvilaan. Se on tapahtuma verkossa, jossa puhutaan eri aiheista. Viime kerralla aiheena oli muutto omaan kotiin. Varmasti ajankohtainen aihe monelle sellaiselle, joka haaveilee omasta kodista.  Asun jo omillani, mutta aihe oli silti kiinnostava ja opin siitä lisää.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää vuosittain monia erilaisia tapahtumia ympäri Suomea, Suosittelen tutustumaan säätiön tapahtumakalenteriin!


Kirjoittaja Miisa Moisio aloitti viestintäassistentin työt Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä maaliskuussa 2021. Miisan työn mahdollistaa Paikka auki -ohjelma. Kuvan otti Anne-Riitta Sola.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi