Siirry sisältöön

Nepsymessuilta ajankohtaista tietoa ja hyviä käytäntöjä

Ensimmäistä kertaa järjestettävillä Nepsymessuilla on tarjolla mielenkiintoisia puheenvuoroja, kokemusasiantuntijuutta ja hyvien käytäntöjen jakamista. Verkossa 29.–30.11.2023 järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen parikymmentä puhujaa - sekä alan ammattilaisia että kokemusasiantuntijoita.

Hyvinvoinnin lataamo -hankkeessamme olemme tukeneet perheitä, joissa lapsella on neurokirjoa. Vanhempien toiveena on ollut, että eri alojen ammattilaisilla olisi ammattitaitoa kohdata ja tukea lapsia ja nuoria neurokirjo huomioiden. Nepsymessut suunniteltiin vastaukseksi tähän toiveeseen.

Messujen yhteistyökumppanina ovat muun muassa Autismiliitto, Omaishoitajaliitto, Yhden vanhemman perheiden liitto, Autismiyhdistys PAUT ry, Setlementti Tampere, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri sekä Tukiliitto.

LISÄTIETOJA ANTAVAT

Maisa Kosola

vastaava asiantuntija
puh. 050 3437 755
Tampere

Johanna Huhtala

suunnittelija
puh. 040 838 8739

2 kommenttia artikkeliin “Nepsymessuilta ajankohtaista tietoa ja hyviä käytäntöjä

  • Hei! Seurasin ilolla asiantuntevia puheenvuoroja syksyn 2023 Nepsymessuilta verkon kautta. Työtovereita oli linjoilla myös, ja kaikki antoivat super hyvää palautetta. Onko tänä vuonna tulossa vastaavaa tapahtumaa?

  • Hei! Ilokseni voin kertoa, että messut ovat tulossa myös tämän vuoden syksyllä. Huhti-toukokuun aikana on tulossa asiasta lisätietoa eri kanavissamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi