Siirry sisältöön

Mikä tekee minut onnelliseksi?

Eliel Nikkola pohtii, mitä kaikkea onnellisuus tarkoittaa hänen omassa elämässään, työssä ja ihmissuhteissa.

Minut tekee onnelliseksi se, että saan tehdä palkkatyötä. Olen Tammenlehväkeskuksessa laitoshuoltajana ja tehtävänäni on hoitaa kolmen osaston tiskit. Tammenlehväkeskus on vanhusten hoitokoti Tampereella.

Työssäni minut tekee onnelliseksi se, että voin auttaa vanhuksia ja jutella kaiken maailman asioista heidän kanssaan. Myös työkavereiden kanssa on kiva jutella ja oppia eri kieliä, kun he ovat muualta kuin Suomesta.

Työssäni minut tekee onnelliseksi se, että voin auttaa vanhuksia ja jutella kaiken maailman asioista heidän kanssaan.

Eliel

Kolmas asia mikä tekee minut onnelliseksi, on terveys ja se että voin liikkua. Olen kilpaurheilija ja treenaan paljon yleisurheilulajeja (pituus, kuula, 100m juoksu). Tulen hyvin onnelliseksi kun teen uuden ennätyksen tai onnistun kilpailuissa saamaan hyvän tuloksen. Silloin hyppään isän syliin niin, että isä melkein kaatuu.

Olen kova halailemaan ja olen onnellinen kun näen ystäviäni ja hengailen heidän kanssaan Kohtaamispaikka Olkkarissa tai discossa. Korona-aikana en ole voinut tavata kavereita ja se harmittaa. Onneksi voin soitella kavereiden kanssa whatsappilla. Erityisen onnelliseksi minut tekee minun tyttöystävä, Suvi. On kiva käydä treffeillä ja kylässä hänen luonaan.

Lopuksi – minä olen onnellinen kun kaikilla on hyvä olla!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.