Siirry sisältöön

Loistava perhe -valmennusta nepsyperheille

Tarjolla arjen hallinnan keinoja ja hyvinvointia pirkanmaalaisille perheille.

Loistava perhe -valmennus on tarkoitettu perheille, joissa lapsella on nepsykirjoa. Nepsylapsen tulee olla alakouluikäinen, mutta valmennukseen voi osallistua koko perhe. Valmennus on tarkoitettu Pirkanmaalaisille perheille.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksessa pohdimme arjen hallintaan vaikuttavia asioita. Vahvistamme perheiden voimavaroja, itsetuntemusta ja hyvinvointia vertaistukea unohtamatta.

Valmennuksessa on omat sisältönsä vanhemmille ja lapsille.

Valmennus käynnistyy touko-kesäkuussa 2021 ja päättyy alkuvuodesta 2022.

Pandemiatilanteesta riippuen järjestämme tapaamiset joko verkossa tai fyysisesti Tampereella. Päivämääristä ja tapaamisten muista järjestelyistä sovimme erikseen valmennukseen osallistuvien perheiden kanssa.

Tapaamisten alustava suunnitelma (muutokset mahdollisia), johon osallistujat pystyvät vielä vaikuttamaan: loppukevään / alkukesän aikana kaksi tapaamista (todennäköisesti verkossa). Syksyllä yksi viikonlopputapaaminen ja kolme iltatapaamista. Alkuvuodesta 2022 vielä muutama tapaaminen.

Miten mukaan valmennukseen?

Valmennukseen voivat hakea mukaan pirkanmaalaiset perheet, joissa alakouluikäisellä lapsella on nepsykirjoa.

Valmennukseen valitaan mukaan 7 perhettä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista toukokuun alussa. Ilmoittautuminen päättyy 9.5.2021.

Lisätietoja antaa

Maisa Kosola

vastaava asiantuntija
puh. 050 3437 755
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.