Siirry sisältöön

Liput liehuivat kansalaisvaikuttamisen kunniaksi

Eilen nostettiin liput salkoon Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi. Myös Kehitysvammaisten Palvelusäätiön juuret ovat kansalaisvaikuttamisessa. Olemme ylpeitä juuristamme.

Eilen liehuivat Suomen liput saloissa joka puolella maatamme. Noissa saloissa liehui maailman kaunein lippu, siniristilippu. Se liehui kansalaisvaikuttamisen ja ministeri Miina Sillanpään kunniaksi. Miina Sillanpää nousi piikatytöstä kansanedustajaksi ja ministeriksi.

Miina Sillanpää oli kotoisin Jokioisilta, jonne valmistui maaliskuussa KVPS-koti Kotaniitty ja Tukena Kotaniityn palvelutoiminta alkoi.

Kansalaisvaikuttamisessa on myös Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n perusta. Meidät on perustanut kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä oma ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö Kehitysvammaisten Tukiliitto.

Maailman kauneimmat liput liehuivat myös meidän taustamme kunniaksi. Omaisten unelmalla laadukkaista kotipalveluista ja laadukkaista kodeista sekä niihin liittyvistä laadukkaista asumispalveluista on noussut KVPS-konserni, sen toiminnat ja palvelut.

Näistä juurista olemme ylpeitä.

Kirjoittaja Markku Virkamäki on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa

Markku Virkamäki

Ei myytävänä -kansalaisaloitteen 1. allekirjoittaja
puh. 040 5655 370
Tampere
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi