Siirry sisältöön

Kotaniitty


KVPS-koti Kotaniitty sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Jokioisissa. Kotaniitty tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2019.

KVPS-koti Kotaniitty

  • Tietoa talosta. Kotaniitty on esteetön kaksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Kotaniitty on kerrospinta-alaltaan 982 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä. Talossa on myös viilennyksellä varustettu ilmanvaihtolaitteisto.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on tupakeittiö, makuualkovi ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 28 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kussakin kotiryhmässä on viihtyisä oleskelutila tupakeittiöineen. Asukkaiden käytössä on lisäksi tilava monitoimitila. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien yhteisessä käytössä. Hissi mahdollistaa esteettömän liikkumisen koko talossa.
  • Piha. Kotaniityn pihassa on laajat ja viihtyisät oleskelutilat penkkeineen ja pihakeinuineen. Erilaisia pelejä varten löytyy myös pelikenttä. Hyvät ja tasaiset kevyen liikenteen väylät mahdollistavat ulkoilun lähialueilla.  

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Pekka Alanne

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kotaniityn palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Opintie 8
31600 Jokioinen Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi