Siirry sisältöön

Kirsi Konola aloitti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimitusjohtajana

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Markku Virkamäki on jäämässä eläkkeelle. Seuraaja löytyi läheltä. Kirsi Konola aloitti tehtävässä marraskuun alussa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallitus valitsi helmikuussa 2020 säätiön uudeksi toimitusjohtajaksi HM, eMBA Kirsi Konolan. Kirsi aloitti 1.11.2020 työnsä toimitusjohtajana.

Konola on työskennellyt Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä vuodesta 2004. Viimeiset vuodet hän on toiminut kehittämistoiminnan johtajana ja säätiön varatoimitusjohtajana. Lisäksi hän on ollut Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS-konsernin johtoryhmien jäsen.

Kirsi Konola tulee KVPS:n toimitusjohtajana toimimaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tytäryhtiö KVPS Tukena Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Kirsillä on erinomaiset edellytykset ottaa haltuun Palvelusäätiön toimitusjohtajuus ja jatkaa menestyksellisesti konsernin ja Palvelusäätiön strategian toimeenpanoa ja koko organisaation johtamista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallituksen puheenjohtaja Timo Rintala.

KVPS-konsernissa on laaja näkemys kehitysvammaisen ja tukea tarvitsevan ihmisen sekä läheisten elämään liittyvissä asioissa. Vaikuttamistoiminta, kehittämistoiminta, kiinteistötoimi ja lyhytaikaisen huolenpidon palvelut antavat ajankohtaista tietoa alan tilanteesta ja tarpeista sekä mahdollisuuksia jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Uusi toimitusjohtaja aikoo jatkaa tähän mennessä tehtyä työtä säätiön omaisjärjestötausta huomioiden.

Saan jatkaa tutussa työyhteisössä. Koen kuitenkin, että minulla on suuri vastuu siitä, että toimintamme kehittyy juuriamme kunnioittaen. Minulla on valtava arvostus mennyttä kohtaan.

Kirsi Konola

Muita nimityksiä

Toimitusjohtajavaihdoksen myötä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kiinteistötoimen johtaja Aarne Rajalahti aloitti varatoimitusjohtajana 1.11. Rajalahti on koulutukseltaan tradenomi ja hän on työskennellyt Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä vuodesta 2002. Kehittämistoiminnan johtajana jatkaa Petra Rantamäki, joka on valmistellut ja ollut mukana toteuttamassa lukuisia Palvelusäätiön ja KVPS-konsernin kehittämishankkeita vuodesta 2009. Rantamäki on toiminut viime vuodet kumppanuusjohtajana.

Lisätietoja antaa

Kirsi Konola

toimitusjohtaja
puh. 0400 328 095
Tampere

2 kommenttia artikkeliin “Kirsi Konola aloitti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimitusjohtajana

  • Kirsi. Olet oikea valinta todella oikea nyt alkavaan toimitusjohtajan tehtävään. Kaikki on kuitenkin kuin urheilua eli tarvitaan hyvä joukkue ympärille joka sinulla nyt varmaan on tai muodostuu vähitellen. Toivotan sinulle kaikkea hyvää ja valitettavasti myös paljon vaativia töitä mutta sen tiesit jo hakutilanteessa. Tässäkin toimii sanonta. Yhdessä olemme enemmän ❤️

  • Onnea kolmikolle ja muille henkilöstölle
    Valoisaa syksyä Kirsin ja Aarnen johdossa

    Toinen toistamne tukien Me Itse teemme sen
    Ulla Topi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi