Siirry sisältöön

Kesän leireillä moniammatillinen joukko alan ammattilaisia ja opiskelijoita – työtä myös nuorille ja tukea tarvitseville

Ensi kesän teemaleireillemme on palkattu kaikkiaan yli 50 työntekijää. Suurin osa heistä on jo edellisiltä kesiltä tuttuja tekijöitä, mutta mukaan mahtuu myös uusia työntekijöitä. Lisäksi tarjoamme kesätyöpaikan monelle nuorelle ja tukea tarvitsevalle työnhakijalle.

Kesän leireillä työskentelee osaava ja varsin moniammatillinen joukko alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Palkkalistoilla on lähi- ja sairaanhoitajia, varhaiskasvatuksen ja luokanopettajia, koulunkäynnin ohjaajia, puhevammaisten tulkkeja, musiikkipedagogi ja seksuaalikasvattaja. Ohjaajan ja avustajan työhön on palkattu myös sairaanhoitajaopiskelijoita, kasvatustieteen kandeja sekä sosiaali- ja terveysalan ja musiikin opiskelijoita.

Teemaleireille haettiin ohjaajia ja avustajia Jobilla kautta. Lisäksi työpaikoista kerrottiin vammaistyön rekrytointi- ja pop-up-tapahtumissa.

”Hakujen kautta tuli runsaasti sekä ammattilaisten että opiskelijoiden hakemuksia, ja ilahduttavasti myös nuorten hakemuksia”, suunnittelija Päivi Kemppainen-Aro kiittää.

Työtä nuorille ja tukea tarvitseville työnhakijoille

”Olemme palkanneet kesäleireille avustajiksi useita yläkoululaisia, lukiolaisia ja nuoria työnhakijoita”, Päivi Kemppainen-Aro kertoo. ”Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman kautta tarjoamme kahdelle koululaiselle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään ja työhön tukea tarvitsevien ihmisten parissa.”

Lisäksi kesän leireille on työllistetty apuohjaajiksi viisi tukea tarvitsevaa työnhakijaa.

LISÄTIETOJA ANTAA

Päivi Kemppainen-Aro

suunnittelija
puh. 040 1447 836

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi