Siirry sisältöön

Kesäksi töihin Tukenaan!

Alan ammattilainen tai opiskelija, oletko kiinnostunut työskentelemään kehitysvammaisten ja tukea tarvitsevien ihmisten kanssa? Hae kesätyöntekijäksi johonkin yli 40:stä asumisyksiköstämme, teemaleireillemme, ryhmälomitukseen tai perhelomitukseen.

Tule meille hyvän elämän mahdollistajaksi. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille ympäri Suomen.

Henkilöstömme mukaan vahvuuksiamme ovat työn merkityksellisyys, yhteisöllisyys ja välittävät työyhteisöt. Meillä voit tehdä työsi hyvin.

Ohjaajaksi asumisyksiköihimme

Asumisyksikkömme tarjoavat tukea tarvitseville aikuisille ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Palveluyksiköitä on yli 40 eri puolilla Suomea.

Ohjaajaksi tai avustajaksi teemaleireille

Teemaleirit ovat tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille kesäisin järjestettäviä tavoitteellisia ja toiminnallisia leiriviikkoja. Järjestämme teemaleirejä Kainuussa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Palkkaamme ensi kesän teemaleireille noin 60 työntekijää. Hakuaika päättyy 17.3.2024.

Ohjaajaksi tai avustajaksi ryhmälomitukseen

Ryhmälomitus on alle 16-vuotiaille lapsille viikonloppuisin ja loma-aikoina leiritoimintana toteutettavaa lyhytaikaista huolenpitoa. Järjestämme ryhmälomitusta useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Perhelomittajaksi

Perhelomittajana työskentelet itsenäisesti perheiden kodeissa huoltajien vapaan aikana huolehtien tukea tarvitsevista lapsista ja sovitusti myös sisaruksista. Järjestämme perhelomitusta lähes koko Suomessa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Valokuva: Elina Leinonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.