Siirry sisältöön

Hallituksemme vieraisilla Vennintähdessä

Petra Rantamäki

Hallituksemme pohtivat uuden strategiamme toimeenpanoa ja vierailivat uusimmassa, kohta toimintansa aloittavassa Vennintähdessä Rovaniemellä.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukenan pohjoisin palveluyksikkö Vennintähti avaa ovensa Rovaniemen Vennivaarassa syyskuun aikana. Matkustimme Vennintähteen hallitustemme ja johtoryhmiemme jäsenten kanssa pohtimaan uuden strategiamme toimeenpanoa ja tapasimme samalla uuden kodin henkilökuntaa. Oli ilo nähdä, miten innostuneina uudet työntekijät odottivat asukkaita ja uuden kodin käynnistämistä.

Uuden palvelukodin aloituksessa ja uuden strategian toimeenpanossa on paljon samaa: Tarvitaan vahva perusta, joka rakentuu arvoille. Tarvitaan yhteistä keskustelua ja kohtaamisia, jotta visio hyvästä elämästä toteutuu. Tarvitaan suunnitelmia siitä, miten teemme hyvän elämän arjessa todeksi ja keitä kaikkia tarvitsemme siihen mukaan.

Vennintähden uudet asukkaat ja heidän läheisensä sekä uuden kodin henkilökunta ovat uuden äärellä, niin kuin koko KVPS-konsernin henkilökunta uuden strategian äärellä. Uutta on hyvä rakentaa vahvuuksillemme, joita ovat yhteisöllisyys ja yhteistoiminnallisuus. On tärkeää ottaa kaikki mukaan yhteiseen keskusteluun siitä, miten yhdessä teemme arjessa tavoitteemme todeksi.

LISÄTIETOJA ANTAVAT

Aarne Rajalahti

varatoimitusjohtaja
kiinteistötoimen johtaja
puh. 040 5174 447
Tampere

Kati Mikkola

palveluyksikön johtaja
Tukena Vennintähti
kati.mikkola@tukena.fi
puh. 040 8252 694
Rovaniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi