Siirry sisältöön

From global to local! – ihmislähtöisen tuen seminaari 1.11. Helsingissä

Syksyn ajankohtaisin ihmislähtöisen tuen maksuton, englanninkielinen seminaari Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella Helsingissä.

Euroopan komissio julkaisi syyskuun alkupuolella uuden EU:n hoito- ja hoivastrategian, joka pyrkii varmistamaan paremmat hoivapalvelut EU-maissa.

From global to local! -seminaarissa tutustumme strategiaan ja kuulemme monipuolisen kattauksen puheenvuoroja henkilökohtaisen budjetoinnin ja ihmislähtöisen tuen teemoista.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua paikan päällä tai etänä verkossa. Kaksikielinen tapahtuma on simultaanitulkattu, eli sen seuraaminen ja keskusteluun osallistuminen onnistuu sekä suomen- että englanninkielellä. Ennakkoon seminaariin ilmoittautuneille tarjolla on myös maksuton lounas.

Puhujina seminaarissa ovat mm. Juan S. Jaime Pardo (YK), Konstantina Leventi (EASPD), Sirpa Pietikäinen (Euroopan parlamentti), Simon Duffy (Citizen Network) ja Sanna Ahola (Ihmisoikeuskeskus).

On tärkeä askel eteenpäin, että EU-tasolla puhumme hoivasta yhdessä, ja että komissio esittää yhteisiä unioninlaajuisia toimia hoiva-alan tukemiseksi ja palvelujen parantamiseksi.

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen

Lisätietoja antaa

Petteri Kukkaniemi

kehittämispäällikkö
puh. 040 5404 403
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.