Siirry sisältöön

”Aivan huippu tiimi! Palkatkaa minutkin sinne!”

"Aivan huippu tiimi!" Yhteistyökumppanimme olivat tyytyväisiä tukiasumiseemme, ystävälliseen ja ammattitaitoiseen palveluumme sekä siihen, että välitämme aidosti asukkaistamme.

Selvitimme yhteistyökumppaneidemme tyytyväisyyttä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tukiasumiseen ja palveluumme. Toteutimme kumppaneillemme palautekyselyn syys-lokakuussa 2021.

Yhteistyökumppaneiksi määrittelimme sosiaalityöntekijät, kuntien, kuntayhtymien ja palvelutuottajien asumisen ohjauksen työntekijät sekä yleiset edunvalvojat ja edunvalvontasihteerit. Kyselyyn vastasi 61 ammattilaista, vastausprosentti oli 23 %.

Kysyimme, kuinka todennäköisesti suosittelisit Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tukiasumista. Saimme NPS-arvoksi 70, ja vastausten keskiarvo oli 9,2 (asteikko 0-10). Tyytyväisyys toimintaamme on korkealla tasolla.

Erittäin hyvät arvosanat saimme ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelustamme sekä siitä, että vuokranantajana välitämme asukkaistamme ja heidän kodeistaan.

Palvelu on erinomaista ja asukkaan huomioivaa.
KVPS:n toimijat ovat helposti tavoitettavissa.

Palvelusäätiön asukkaille antama tuki on ollut nopeaa ja asiakaslähtöistä. Pienet kodin kunnostustyöt onnistuneet jouhevasti.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme mielestä olemme onnistuneet työssämme hyvin. Saimme kiitosta muun muassa kodin hankkimisen helppoudesta ja nopeudesta. Yhteistyö on ollut joustavaa ja toimivaa.

Asiakas saa itse vaikuttaa, missä ja minkälaisessa kodissa haluaa asua.

Asunnon hankinta asiakkaalle on sujunut aina niin joutuisasti, että se on helpottanut omaa työtä todella paljon.

Yhteistyökumpanit

Meille erityisen merkittävä palautteista on se, että olemme onnistuneet yhteistyössä ja voineet olla tukena myös yhteistyökumppaneillemme. Kysymyksen ”Yhteistyömme on auttanut sinua onnistumaan omassa työssäsi” vastausten keskiarvo oli 4,4 (asteikko 1-5). Kokemukset yhdessä onnistumisesta voivat osaltaan lisätä asiakkaiden osallisuutta ja hyvinvointia.

Meillä saa tehdä arvojemme mukaista työtä ja se toivottavasti valaisee kaikkia kohtaamisiamme. Kiitos kumppanit!

Kuvassa tukiasumisen ”huipputiimi”:
Pasi Hakala, Rita Kanelli, Anu Kubach ja Antti Aumala. (kuva: Liisa Karling)


Kirjoittaja Anu Kubach työskentelee asukasisännöitsijänä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kiinteistötoimessa. Hän neuvoo ja opastaa tukiasukkaita asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi