Siirry sisältöön

Työhönvalmennuksen paja 1/3

Kevään pajoissa tarkastelemme työhönvalmennusta työntekijän näkökulmasta. Pajat ovat suunnattu erityisesti Pirkanmaalla työhönvalmennusta toteuttaville, ja sen kehittämisestä kiinnostuneille tahoille, mutta ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.


Työhönvalmennuksessa asiakasta tuetaan yksilöllisesti kohti työllistymistä, esimerkiksi työelämässä tarvittavien taitojen ja valmiuksien hankinnassa. Työhönvalmentaja auttaa myös työnhakuun liittyvissä käytännön asioissa ja tukee asiakasta työpaikalla tämän oman tarpeen mukaan. Työhönvalmentaja tukee tarvittaessa myös työnantajaa osatyökykyisen työllistämiseen liittyvissä haasteissa.

Kevään pajojen tavoitteena on koota alan hyviä kokemuksia ja käytänteitä yhteen työkalupakiksi alalla työskenteleville. Pajapäivät aloitetaan asiantuntijan alustuksella, jonka jälkeen jakaannutaan ryhmiin työskentelemään päivän teemojen parissa. Pajat järjestää KOP-hanke, Kehitysvammaiset osatyökykyiset palkkatyöhön.

Ensimmäisen pajan teemana on Katsaus työhönvalmennukseen Suomessa. Kehitysvammaliiton työllisyyden asiantuntija Simo Klem alustaa työpajat katsauksella työhönvalmennukseen Suomessa. Kuulemme myös työhönvalmennuksen tilanteesta Pirkanmaalla; mistä täällä puhutaan ja miten työhönvalmennus toteutuu.

Sarjan toinen ja kolmas paja:

11.5. Yhteistyö työnantajien kanssa

26.5. Kohti työhönvalmennuksen Pirkanmaan mallia

Lisätietoja antaa

Katri Hänninen

kehittämispäällikkö
puh. 040 1598 363
Tampere

Tomi Sillanpää

vastaava asiantuntija
Mie tahon täyttä elämää!
puh. 040 672 6789
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 26.4. mennessä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Työhönvalmennuksen parissa työskenteleville ja asiasta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa