Siirry sisältöön

Tulevaisuuden taitajat, Kuopio

Kurssilla vanhemmat oppivat uusia ajattelutapoja, jotka tukevat koko perheen hyvinvointia. Tulevaisuuden Taitajat -kurssi on suunnattu pienten erityislasten vanhemmille. Kurssilla vanhemmat oppivat uusia ajattelutapoja, jotka tukevat koko perheen hyvinvointia. Vanhemmat saavat keinoja löytää onnistumisen ja ilon …


Kurssilla vanhemmat oppivat uusia ajattelutapoja, jotka tukevat koko perheen hyvinvointia.

Tulevaisuuden Taitajat -kurssi on suunnattu pienten erityislasten vanhemmille. Kurssilla vanhemmat oppivat uusia ajattelutapoja, jotka tukevat koko perheen hyvinvointia. Vanhemmat saavat keinoja löytää onnistumisen ja ilon aiheita haastavassa arjessa.

Erityislapsen vanhempi, haluatko kääntää katseesi tulevaan ja nähdä tulevaisuuden luottavaisin sekä positiivisin mielin? Haluatko kokea olevasi perheesi laivan kippari, jolla on taitoja kohdata myrskyt ja tyrskyt? Tule kurssillemme visioimaan perheesi ja lapsesi tulevaisuutta ja voimaantumaan vertaisseurassa!

Autamme perheitä voimaantumaan haasteellisessa arjessa ja näkemään pienet ilon aiheet sekä onnistumiset sekä luomaan pienen pieniä, mutta sitäkin ratkaisevampia askelia kohti hyvinvoivaa ja täysipainoista arkea.

Kurssi koostuu neljästä lauantaista:
15.5.2021 kello 10-14.00
22.5.2021 kello 10-14.00
29.5.2021 kello 10-14.00

12.6.2021 kello 10-14.00

Kurssi on osallistujille maksuton ja sisältää kurssilla käytettävät materiaalit ja tarjoilut.

Kurssi järjestetään alueelliset koronarajoitukset huomioiden. Mikäli koronatilanne alueella vaatii, siirrämme tapaamiset verkkoon.

Kuva: Kuvapankki ThinkStock

Lisätietoja antaa

Ilmoittautuminen

Tulevaisuuden taitajat Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Pienten erityislasten vanhemmille
Hinta
Maksuton
Paikka
Sokos hotelli Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16