Siirry sisältöön

Kupillinen keskustelua – tuokio henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille

Tule keskustelemaan kokemuksistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisesta avusta!


Kupillinen keskustelua on verkkotapahtuma, jossa keskustelemme henkilökohtaisesta avusta eri teemoihin liittyen. Tule mukaan! Haluamme kuulla kokemuksistasi ja ajatuksistasi. Voit olla vaikkapa henkilökohtaisen avun käyttäjä, läheinen tai ammattilainen. Voit tulla myös kuulolle ja oppia uutta, osallistumisen pakkoa ei ole.

Tapaamisen 27.1. teemana on ”Osallisuus henkilökohtaisen avun kehittämisessä”. Millä eri tavoilla henkilökohtaisen avun käyttäjät ja muut henkilökohtaisen avun kehittämisestä kiinnostuneet pääsevät mukaan kertomaan ajatuksiaan henkilökohtaisesta avusta ja olemaan mukana henkilökohtaisen avun kehittämistyössä? Luvassa on tietoa Pirkanmaan Henkilökohtaisen avun yksikön osallisuusryhmän toiminnasta ja muista osallisuustoimintaa toteuttavista toimijoista.

  • Oletko mukana kokemusedustajana henkilökohtaisen avun kehittämisessä jossakin tehtävässä tai roolissa? Tule mukaan kertomaan kokemuksiasi!
  • Haluatko lisää tietoa henkilökohtaisen avun kehittämisestä ja kokemusosallisuudesta henkilökohtaisen avun kehittämisessä?
  • Haluatko tietää, miten kehittämistyöhön pääsee mukaan?

Tapaaminen järjestetään verkossa. Ilmottaudu mukaan tältä sivulta oikealta ”Ilmoittautumislomake” -painikkeen kautta. Saat linkin keskusteluun ilmoittautumisen yhteydessä ja Outlook-kalenterikutsu tulee vielä myöhemmin erikseen.

Tutustu KVPS Henkilökohtaiseen apuun lisää tästä osoitteesta: https://kvps.fi/kehittaminen/osallisuuden-tuki/henkilokohtainen-apu/

Lisätietoa tapahtumasta antaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille henkilökohtaisesta avusta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi