Siirry sisältöön

Chat nuorille: Kun lapsi satuttaa

Erityistä tukea tarvitseva nuori: tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan ja kysymään Kun lapsi satuttaa -hankkeestamme!


Chat tarkoittaa verkossa kirjoittamalla käytävää keskustelua. Voit osallistua chat-keskusteluun nettiyhteyden välityksellä tietokoneella tai puhelimella.

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Tutustu Kun lapsi satuttaa -hankkeen verkkosivuun.

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu chat-keskustelu järjestetään torstaina 3.12.2020 klo 10-11. Keskusteluun voi osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä. Huom! Keskusteluun voi osallistua myös esim. luokka-, asuin- ja työyhteisöt yhteisellä nimimerkillä. Osallistujilla ei tarvitse olla omakohtaista kokemusta väkivaltaisuudesta tai sen kohteeksi joutumisesta. Kiinnostus keskusteltavaan aiheeseen riittää. Tervetuloa linjoille!

Chatissa kysymyksiisi vastaavat hankkeen työntekijät Markku Vellas ja Hanna Rautiainen Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sekä Vesa Vilppola Setlemetti Tampere ry:stä.

Pääset mukaan keskusteluun tästä linkistä

Kun klikkaat linkkiä, pääset kirjautumisikkunaan. Voit kirjautua mukaan keskusteluun nimimerkillä. Huom! Keskusteluikkuna avautuu noin viisi (5) minuuttia ennen chatin alkua.

Lisätietoa antaa

Hanna Rautiainen

suunnittelija
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 040 6315 659
Tampere

Markku Vellas

projektipäällikkö
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 050 5613 228
Tampere

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityistä tukea tarvitseville nuorille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa