Siirry sisältöön

Chat läheisille: Kun lapsi satuttaa

Erityistä tukea tarvitsevan lapsen tai nuoren läheinen: tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan ja kysymään Kun lapsi satuttaa
-hankkeestamme!


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme keväällä 2021 kaksi chat-keskustelua erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten läheisille. Tutustu Kun lapsi satuttaa -hankkeen verkkosivuun.

Ensimmäinen vanhemmille ja muille läheisille suunnattu chat-tuokio järjestetään keskiviikkona 17.2.2021 klo 17.30-19. Chat-keskustelussa on mahdollisuus tuoda omaa tilannetta esiin tai keskustella aiheesta yleisellä tasolla. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme! Kuulet myös lisää hankkeestamme.

Chatissa kysymyksiisi vastaavat hankkeen työntekijät Markku Vellas ja Hanna Rautiainen Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sekä Vesa Vilppola Setlemetti Tampere ry:stä.

Pääset mukaan keskusteluun tästä linkistä

Kun klikkaat linkkiä, pääset kirjautumisikkunaan. Voit kirjautua mukaan keskusteluun nimimerkillä. Huom! Keskusteluikkuna avautuu noin viisi (5) minuuttia ennen chatin alkua.

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

vastaava asiantuntija
Vammaiskortti
puh. 040 6315 659
Tampere

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten läheisille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa