Siirry sisältöön

Lähihoitaja keikkatyöhön (Meri-Lappi)

Haemme lähihoitajaa keikkatyöhön perheiden tueksi Meri-Lapin alueelle. Meillä pääset tekemään arvojesi mukaista työtä.

Perheiden kodissa tehtävässä työssä huolehdit lapsista, joilla on tuen tarpeita kehitysvamman vuoksi. Tässä työssä sinulla on aikaa tehdä työsi hyvin, sillä saat keskittyä yhteen perheeseen kerrallaan. Tehtävänimikkeesi on perhelomittaja, sillä huolehdit lapsista huoltajien ollessa työssä tai vapaalla.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia hoivatehtäviä. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Meillä kehityt alan huippuammattilaiseksi kannustavassa työyhteisössä.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet alan opiskelija. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan (G20) kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Työmatkakulut korvamme myös valtion matkustussäännön mukaisesti.

Työn kesto: sopimuksen mukaan.

Työmuoto: toiveesi mukaan joko päivätyö tai vuorotyö

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Emme tavoittele voittoa, vaan kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta.

Lisätietoja antaa

Saara Laukkanen

perhelomituksen johtaja
Pohjoinen alue
puh. 040 5125 716
Pohjoinen alue
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi