Siirry sisältöön

Neliapila


KVPS-koti Neliapila sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Raision Petäsmäessä. Neliapila tarjoaa oman kodin 24 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1995.

KVPS-koti Neliapila

  • Tietoa talosta. Neliapila on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat neljästä viiden asunnon kotiryhmästä: Tuvasta, Kammarista, Kodasta ja Pirtistä. Neliapila on kerrospinta-alaltaan 1897 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni makuuhuone, keittiövarustus, kylpyhuone ja pieni aidattu piha. Yksiöiden lisäksi kodissa on vakituiseen asumiseen kaksi kaksiota, jotka on tarkoitettu kahdelle asukkaalle.
  • Yhteiset tilat. Neliapilassa on avarat ja muunneltavat oleskelu- ja päivätoimintatilat. Päivätoimintaa varten on omat monipuoliset tilat samassa rakennuksessa. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen kodikas keittiö-oleskelutila ja viihtyisä pihapatio. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Neliapilan suojaisalla sisäpihalla on asukkaiden yhteinen avara oleskelutila. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun, liikunnan ja rentoutumisen. Neliapila sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Pasi Leinone ja Elina Leinonen

Neliapilassa asuu tyytyväisiä asukkaita

Eniten tykkään saunomisesta.

Miia Kallio

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Neliapilan palveluista!

Lisätietoa antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Hietatie 1
21220 Raisio Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB