Siirry sisältöön

Arvomme ja visiomme

”Kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvä elämä, osallisuus ja läheisten luottamus. Olemme alan vastuullisin toimija.”
Visiomme toteuttamista tukevat seuraavat yhteiset arvomme, joihin olemme työssämme vahvasti sitoutuneet:

Ihmisen kunnioitus

Työtämme ohjaavat arvot, joiden perustana on ihmisen kunnioitus.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön perhelomittajien arvomaailma on tosi hieno. He kunnioittavat meidän kotia, he kunnioittavat meidän perhettä ja he arvostavat meidän lastamme. He hoitavat niin sydämellä.

Niina Ylikoski, asiakasperheen äiti
Niina ja Janne Ylikoski kertovat, mitä perhelomitus heidän perheelleen merkitsee ja millaisena he näkevät työtämme ohjaavan arvomaailman. Videon kesto 02:29 min.

Luotettavuus

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on kumppaneidensa mukaan luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani. Nykyisistä kumppaneista 98 % antoi arvosanaksi vähintään 7 kysyttäessä, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Palvelusäätiötä kumppaniksi muille. Tulos on erinomainen.

Innolink: Mielikuvatutkimus

Vastuullisuus

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nostanut yhteiskunnallisen hyvän ja ihmisten tarpeet toimintansa keskiöön. Toiminnallaan se ratkaisee yhteiskunnan haasteita ja luo mahdollisuuksia yhdenvertaisuuteen ja hyvään elämään.

Arvolupaus: Vastuu ihmisestä ja yhteiskunnasta
Arvolupauksemme osoittaa vahvaa sitoutumistamme arvopohjaiseen toimintaan. Arvolupausvideo kertoo, mitä arvolähtöinen toimintamme merkitsee KVPS-koti Aurinkolinnassa asuvan Joonas Rasisen arjessa. Videon kesto 01:40 min.

Edelläkävijyys

Luomme uutta ja kehitämme olemassa olevaa. Haluamme oppia muilta ja jakaa omaa osaamistamme tehden yhteistyötä lukuisten kumppaneidemme kanssa. Kehittyäksemme arvioimme toimintaamme ja keräämme aktiivisesti palautetta.

Energisyytenne on yllättynyt, siitä osa on tarttunut minuunkin. Yhteistyö kanssanne on auttanut meitä kehittämään toimintaamme. Toivomme tämän ilon ja innostuksen sekä kannustavan palautteen jalkautuvan kaikkiin kuntiin.

Palaute kuntakumppanilta