Siirry sisältöön

VAHVA-työpajat työyhteisöjen vahvistamiseksi

Mahdollisuus työyhteisöjen vahvistamiseen


VAHVA-työpaja tarjoaa käytännön työkaluja vahvuusperustaisen ja moninaisen työotteen vahvistamiseksi omassa työyhteisössänne. Työpajan avulla voit saada uusia näkökulmia ja toimintamalleja, jotka tukevat työyhteisön kehittymistä ja vahvistavat yhteistyötä eri taustoista tulevien työntekijöiden kanssa.

VAHVA-työpajassa pohdimme, miten työyhteisö voisi uudistua, jotta siellä olisi kaikkien hyvä työskennellä ja vammainen henkilö saisi laadukkainta mahdollista palvelua.

Työpajassa jaamme kokemuksia ja näkemyksiä siitä, miten voimme rakentaa vahvuusperustaista työyhteisöä, jossa jokaisen panos on arvokas. Opettelemme tunnistamaan yksilöiden vahvuuksia ja löytämään tapoja hyödyntää niitä tehokkaasti työssä.

Työpajojen pohjalta kehitämme koulutusmallin, jolla voidaan rakentaa vahvuusperustaista ja moninaista vammaistyön yhteisöä.

Toteutamme VAHVA-työpajat 15.4. ja 8.5.2024 klo 9.30 – 13.30. Työpaja kokonaisuus sisältää kaksi työpajaa per ryhmä. Osallistujien toivotaan osallistuvan molempiin työpajoihin.

Osallistuminen on maksutonta, ja edellyttää ilmoittautumisen. Tarjoamme työpajaan osallistuville lounaan ja iltapäiväkahvin.

Lisätietoja

Nora Korhonen

suunnittelija
puh. 040 563 6355
Tampere

Tilaisuudet ovat osa Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla -hanketta.

Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla -hanke on käynnistynyt marraskuussa 2023 ja se toteutetaan yhteistyössä Helsingin Diakonissalaitoksen, Kirkkopalvelut ry:n ja Tukena-säätiön (ent. Kehitysvammaisten palvelusäätiö) ja Suomen Diakoniaopiston kanssa. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR+).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 8.4. mennessä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Työpaja on avoin kaikille Uudenmaan alueella vammaispalveluissa työskenteleville. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.
Hinta
Maksuton
Paikka
Tukena Oy Hallinto, Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi