Siirry sisältöön

Taitoa tulevaan -verkkovalmennus

Voimavarakeskeinen verkkovalmennuksen lähtökohtana ovat jokaisen osallistujan omat tavoitteet ja erilaisten vanhemmuuden näkökulmien saaminen.


Aiheuttaako tapahtuva muutos paljon kysymyksiä ja tunteita: Pärjääkö nuori, pärjäänkö minä? Miltä muutos minusta tuntuu? Muuttuuko vanhemmuus? Miltä tulevaisuus näyttää? Mikäli kaipaat tukea ja voimavaroja uudenlaiseen tilanteeseen, tämä valmennus on juuri sinulle. Valmennuksessa pohdit muuttuvaa vanhemmuuttasi henkilökohtaisten tehtävien kautta sekä yhdessä työntekijöiden ja toisten vanhempien kanssa.

Valmennuksen teemoja ovat mm

  • itsenäistyminen nuoren kehitystehtävänä
  • muuttuva vanhemmuus
  • irtipäästäminen
  • haastavat tilanteet
  • vahvistavat ihmissuhteet
  • omat voimavarat ja oma aika

Valmennus kestää kuusi (6) viikkoa. Se sisältää alustuksia ja tehtäviä sekä vertaiskeskustelua. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, padin tai älypuhelimen sekä toimivan verkkoyhteyden ja perustaidot netin käytöstä.

Toteutustapa: Valmennus tapahtuu verkossa yksilöllisesti ja tietoturvallisesti Movendoksen mCoach etävalmennustyökalun avulla. Saat siellä materiaalia ja tehtäviä eri teemoista, ja myös henkilökohtaista palautetta ja uusia näkökulmia omaan vanhemmuuteen. Lisäksi joka viikko järjestetään ryhmächat, jossa voi jakaa kokemuksia ja keskustella kirjoittamalla muiden valmennukseen osallistuvien ja työntekijöiden kanssa. Ryhmächat järjestetään Tukinetissä.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa.

Lisätietoja antaa

Satu Koivurinne

vastaava asiantuntija
puh. 040 1828 219
Tampere

Ilmoittautuminen

Haku alkaa 24.8.2020. Valmennukseen otetaan kymmenen osallistujaa, jotka valitaan hakemusten perusteella. Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkkovalmennus
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi