Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa -webinaari 2/3 läheisille: Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen PERUTTU

Tervetuloa kuulemaan erityislapsen väkivallasta! Järjestämme kevään aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille.


HUOM! TÄMÄ WEBINAARI ON PERUTTU.

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme kevään -22 aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille. Sarjan neljäs webinaari on torstaina 10.3. klo 18.30-19.30, aiheena Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen. Puhujina ovat Vesa Vilppola (Kun lapsi satuttaa -hanke, Setlementti Tampere) sekä Anni Harada (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö). Tämä webinaari on suunnattu erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen. Voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta. Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Se on katsottavissa kaksi viikkoa.

Webinaarisarjan muut osat läheisille:

  • To 24.3. klo 18.30-19.30 läheisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Webinaarisarjan muut osat ammattilaisille:

  • To 17.3. klo 13-14 ammattilaisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Webinaarit ovat maksuttomia. Tervetuloa!

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa