Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa -webinaari 2/3 läheisille: Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen

Tervetuloa kuulemaan erityislapsen väkivallasta! Järjestämme kevään aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille.


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme kevään -22 aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille. Sarjan neljäs webinaari on torstaina 10.3. klo 18.30-19.30, aiheena Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen. Puhujina ovat Vesa Vilppola (Kun lapsi satuttaa -hanke, Setlementti Tampere) sekä Anni Harada (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö). Tämä webinaari on suunnattu erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen. Voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta.

Webinaarisarjan muut osat läheisille:

  • To 24.3. klo 18.30-19.30 läheisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Webinaarisarjan muut osat ammattilaisille:

  • To 17.3. klo 13-14 ammattilaisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Webinaarit ovat maksuttomia. Tervetuloa!

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

projektipäällikkö
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 050 5613 228
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa