Siirry sisältöön

Aikuisten sisarusten verkkokahvila

Aikuiset sisaret pohtivat monenlaisia asioita erityisen sisaruksensa elämässä rinnalla kulkiessaan. Tule verkkokahvilaan kuulemaan ja halutessasi jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä omasta sisaruksen matkastasi.


Aikuiset sisaret pohtivat monenlaisia asioita erityisen sisaruksensa elämässä rinnalla kulkiessaan. Saanko muuttaa toiselle paikkakunnalle? Täytyykö minun ottaa vastuu erityisestä sisarestani, kun vanhemmistamme aika jättää? Tuleeko minusta sisarukseni edunvalvoja?

Aikuisten sisarusten verkkokahvilassa voimme keskustella sinua mietitytävistä asioista. Löydetään yhdessä vastauksia ja selvitellään juttuja tai sitten vain koetaan vertaisuutta samalla tavalla erityisen sisarusten kanssa.

Mukana keskiviikkona 30.11. Nina Stenman ja puhevammaisten tulkki kertomassa miten voimme tukea erityisen sisaruksen kommunikointia ja mitä on tulkkauspalvelu.

Syksyllä 2022 on kolme tapaamista, voit tulla mukaan yhden kerran tai olla mukana kaikki kolme kertaa. Päivät ovat: keskiviikko 31.8., 12.10. ja 30.11. Aika on aina sama, klo 17.30-19.

Ilmoittaudu verkkokahvilaan mukaan, niin saat linkin tapaamisille. Tapaamiset Teams-verkkoalustalla.

LISÄTIETOJA ANTAA

Marjo Rikkinen

projektipäällikkö
Ikäperhetoiminta
puh. 0400 528 656
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityisen tuen ihmisten sisarukset
Hinta
Maksuton
Paikka
online