Siirry sisältöön

Aikuisten sisarusten verkkokahvila

Aikuiset sisaret pohtivat monenlaisia asioita erityisen sisaruksensa elämässä rinnalla kulkiessaan. Tule verkkokahvilaan kuulemaan ja halutessasi jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä omasta sisaruksen matkastasi.


Aikuiset sisaret pohtivat monenlaisia asioita erityisen sisaruksensa elämässä rinnalla kulkiessaan. Saanko muuttaa toiselle paikkakunnalle? Täytyykö minun ottaa vastuu erityisestä sisarestani, kun vanhemmistamme aika jättää? Tuleeko minusta sisarukseni edunvalvoja?

Aikuisten sisarusten verkkokahvilassa voimme keskustella sinua mietitytävistä asioista. Löydetään yhdessä vastauksia ja selvitellään juttuja tai sitten vain koetaan vertaisuutta samalla tavalla erityisen sisarusten kanssa.

Mukana keskiviikkona 31.8. Vammaiskorttitoimistosta Krista Ojala. Hän kertoo meille vammaiskortista, miten sitä voi hakea ja missä sitä voi käyttää.

Syksyllä 2022 on kolme tapaamista, voit tulla mukaan yhden kerran tai olla mukana kaikki kolme kertaa. Päivät ovat: keskiviikko 31.8., 12.10. ja 30.11. Aika on aina sama, klo 17.30-19.

Ilmoittaudu verkkokahvilaan mukaan, niin saat linkin tapaamisille. Tapaamiset Teams-verkkoalustalla.

LISÄTIETOJA ANTAA

Marjo Rikkinen

perhelomituksen johtaja
Keskinen alue
puh. 040 538 4640
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityisen tuen ihmisten sisaruksille
Hinta
Maksuton
Paikka
online
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi