Siirry sisältöön

Aikuisten kehitysvammaisten tyypin 2 diabeteskurssi 15.-19.11.2021

Tule mukaan aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille sekä läheisille tai ohjaajille tarkoitetulle kurssille Tampereelle toukokuussa.


Diabetesliitto järjestää marraskuussa 2021 Tampereella diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.  

Toivomme, että kurssille osallistutaan ensisijaisesti läheisen tai ohjaajan kanssa. Kurssilla on henkilökuntaa kokoaikaisesti, mutta yksin osallistuvan tulee pärjätä omatoimisesti. 

Kurssin parasta antia ovat keskustelut vertaisten ja diabetesammattilaisten kanssa, ymmärrys kehitysvammaan liittyvän elämän erityispiirteistä ja tauko arjen pyörittämisestä – tervetuloa!

Kurssilla on monipuolista ohjelmaa. Diabetesta sairastaville ja läheisille/ohjaajille on omat ryhmät ja osittain on myös yhteistä ohjelmaa. Diabetesta sairastava voi mukavan tekemisen ja yhdessäolon kautta saada tukea omatoimisuuteen hoidossaan. Läheiset ja ohjaajat puolestaan voivat löytää keinoja, joilla tukea diabetesta sairastavaa tässä. Kurssi tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden vertaistukeen, virkistymiseen ja rentoutumiseen.

Kurssiohjelmassa ovat ohjaajien lisäksi mukana lääkäri, diabeteshoitaja, psykologi, ravitsemusterapeutti ja jalkojenhoitaja.

Kurssi on maksuton ja se sisältää ohjauksen, majoituksen ja täysihoidon.

Lisätietoja

Marjo Rikkinen

perhelomituksen johtaja
Keskinen alue
puh. 040 538 4640
Tampere

Ilmoittautuminen

Haku päättyy 15.10.2021 Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille yhdessä läheisen tai ohjaajan kanssa
Hinta
Maksuton
Paikka
Varalan Urheiluopisto, Tampere
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi