Siirry sisältöön

Sointula


KVPS-koti Sointula sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä kävelymatkan päässä kaupungin palveluista Sointulan kaupunginosassa Valkeakoskella. Sointula tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2016.

KVPS-koti Sointula

  • Tietoa talosta. Sointulan asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Sointula on kerrospinta-alaltaan 1088 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 27 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kussakin kotiryhmässä on asukkaiden omien kotien lisäksi yhteinen kodikas olohuone ja keittiö ruokailutiloineen. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat porealtaineen sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten. Talossa on myös päivätoimintatila yhteisiin toiminnallisiin hetkiin.
  • Piha. Sointulassa kullakin kotiryhmällä on oma suojaisa piha terasseineen ja oleskelutiloineen. Sointula sijaitsee luonnonläheisessä paikassa metsän siimeksessä. Apian uimaranta ja järven rantoja kiertävä lenkkipolku ovat pienen kävelymatkan päässä.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

KVPS-kodissa asuu tyytyväisiä asukkaita

Kyllä tämä on hyvä koti. Tiskikoneen täyttäminen on parasta ja leipominen mukavaa. Omassa kodissa tykkään koota palapelejä ja katsella Salkkareita telkkarista. Rantalenkillä tykkään käydä.

Carmen Canals

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Sointulan palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Innalankuja 3
37600 Valkeakoski Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi