Siirry sisältöön

Poutapilvi


KVPS-koti Poutapilvi sijaitsee keskeisellä paikalla Paajalan kaupunginosassa Imatralla. Lähellä ovat ostosmarketit, ulkoilumaastot sekä harrastus- ja kulttuuritarjonta. Poutapilvi tarjoaa oman kodin 22 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1999.

KVPS-koti Poutapilvi

  • Tietoa talosta. Poutapilvi koostuu neljästä erillisestä, esteettömästä rakennuksesta. Asuintilat koostuvat neljästä viiden asunnon kotiryhmästä. Lisäksi yhden rakennuksen päädyissä sijaitsevat omilla sisäänkäynneillä varustetut yksiö ja kaksio. Poutapilven rakennuksissa on kerrospinta-alaa yhteensä 1707 neliötä. Rakennuksissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Lasten lyhytaikaishoidon huoneistossa on viihtyisä olohuone, viherhuone ja makuuhuoneet. Asunnot ovat kooltaan 24-56 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kussakin kotiryhmässä asukkaiden käytössä on yhteinen olohuone/tupakeittiö. Poutapilven päärakennuksessa on erilliset päivätoimintatilat, joihin kuuluvat kädentaito- ja keittiötila, musiikki- ja liikuntatila sekä elämys- ja rentoutumishuone. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Poutapilven rakennusten keskellä on suojaisa ja tilava sisäpiha terasseineen ja oleskelutiloineen.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Poutapilven palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Paajalankatu 16
55120 Imatra Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi